| dulcik_5606 a întrebat:

Buna vreau sa intreb daca se poate sa fac banii pe net si cu banii respectivi vreau sa-mi vina pe pc cu care sa cumpar anumite chesti depe net nu vreau sa vina la banca sau chas acasa daca ma puteti ajuta va multumesc

1 răspuns:
| AlexC a răspuns:

Cel mai bine castigi daca ai un website si un anumit numar de vizitatori pe zi. Iti inscrii site-ul pe Google Adsense, si vei pune niste reclame la tine pe site. In functie de numarul de vizitatori care dau click pe acea reclama sau care fac un lucru (cumpara, iso fac un cont, etc.) pe acle site redirectionat, tu vei fi platit.
Te poti intelege cu cei de la Google cum vrei sa fi platit (paypal, posta, banca, voucher). Te mai poti intelege si cum, prin ce fac vizitatorii, vei platit.
Sunt mai multe companii care te platesc, nu neaparat google-ul, dar google este cel mai rentabil, restul te platesc cu o suma fixa, foarte mica, de exemplu 5 banuti per click.
Nu stiu daca merge si in Romania, sa citesti mailuri, sau sa vizionezi reclame, sau sa dau linkuri la reclame unor persoane, ca sa fi platit.
P.S : Daca ai un contract cu Google sa NU dai click tu pe propiile tale reclame, sa le spui prieteniilor tai sa dea click, sa zici pe mesenger de exemplu :"Doar un click", etc, etc. Google iti va bana permanent site-ul si toate contractele cu tine, si baneaza foarte usor. Nu am intreba cum de afla, pur si simplu stiu ei.