Este foarte simplu: formezi 1930(apel gratuit) si acolo la tehnic le spui ca vrei sa te conectezi wireless iar ei te vor invata unde trebuie sa intrii in calculator ca sa faci setarile.Sincer nu mai tin minte adresa in care trebuie sa intrii.Bafta.
Am vorbit si mi-au zis sa pun modemul de la calculator la laptop, insa usb-ul nu se conecteaza, din cele 5 beculete de la modem, doar primele 2 sunt aprinse pe verde, link-ul nu se face portocaliu
In mod normal de functionare trebuie sa ai 4 aprinse.Acum sa inteleg ca tu ai numai power si dsl aprinse.Nu?
Pai cand netu este conectat la calculator, da sunt 4 becuri aprinse. Iar ala mi-a zis sa scot modemul de la calc, am scos usb-ul din unitate. Dar nu stiu cum sa conectez netu pentru ca netu e conectat la medem cum il pun la laptop? Da, sunt aprinse doar power si adsl(link-ul e verde, in loc de portocaliu) Nu mai inteleg nimic
Alexa tu trebuie sa ai cel putin 3 aprinse(adica si internet). Daca internet nu este aprins inseamna ca internetul tau este cazut.Incerca si verifica toate cablurile sa fie la locul lor.De care modem ai? Acela alb? HUAWEI?
Da HUAWEI, dar zi-mi ce fire ar trebuie sa fie bagate in laptop? Poate nu fac eu ceva bine, de asta nu-mi iese Ca sa deconectez modemul de la calc, trebuie sa scot doar modemul din unitate, nu? sau mai sunt si alte fire
Pe ce retea ai minute ca sa ne putem intelege mai bine?
Pai eu nu am minute, dar are matusa, pe Orange.
Hei am rezolvat :O era un fir scos si nu am observat, scuze ca te-am stresat cu atatea intrebari Iti multumesc din suflet ca m-ai ajutat >:d
Ma bucur ca ai rezolvat.Nu ai pentru ce.Sarbatori fericite.
Multumesc, sarbatori fericite si tie!
LisaJulie întreabă: