| andreealc345 a întrebat:

Vreau sa ma ascultati si sa am cat mai multe raspunsuri. Eu stiu ca Michael Jackson este mort, dar sunt foarte multe speculatii cum ca el inca ar trai fiindca sicriul lui nu era deschis la funeralii, fiindca nu avea bani si vroia sa scape de datorii etc. Stiu ca nu ar trebui sa cred ce se spune pe internet, dar chiar imi doresc sa aud si comentariile voastre. Va multumesc frumos. O seara buna!

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu nu cred că ar putea să mascheze moartea unei persoane atât de cunoscute.În plus, dacă el mai trăia, ştia toată presa.Era atât de popular, încât cineva l-ar fi găsit.

| darrio2007 a răspuns:

Nu tot ce zboara(scrie pe net)se mananca(este adevarat).

| andreealc345 explică (pentru darrio2007):

Da. Stiam. Oricum, multumeschappy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, el trăieste asa cum trăiește si ceaușescu, in cuba, du te după ei, in cubalaughing nu mai crede minciuni, sint morti si ceausestii si michael jackson.

| Teardrop a răspuns:

Sunteţi nebuni. Au trecut ŞASE ANI! Şase ani de la moartea lui, şi încă apar astfel de teorii? E dezgustător.

E MORT! Pentru numele lui Dumnezeu, Michael Jackson omul, a murit.

Michael Jackson artistul nu va muri niciodată. Încă trăieşte prin muzica lui, prin videoclipurile lui, prin albume şi prin dans.

E mort, şi nu se mai întoarce.

Jesus..

| frostxtq a răspuns:

Din pacate e mort, pe internet se posteaza tot felul de aberatii doar de dragul publicitatii.

| HikariAi a răspuns:

Heyy! Din pacate ar fi imposibil sa mai traiasca. Putea face asta daca vroia, insa el nu era genul care sa recurga la asa ceva, isi iubea fanii si mereu a spus adevarul despre el.