Eu spun sa iti vezi de treaba ta, si sa mai cresti putin ca ai creierul nedezvoltat in momentul de fata
Nu iti recomand, daca nu ai probleme grave de sanatate ci doar esti un pic mai rebela si crezi ca te va prinde renunta acum. Daca iti tai sau razi parul nu-l intaresti, nu luam in calcul si ca vei fi de rasul colegilor de scoala.
Eu nu te-as sfatuii, pentru ca de multe ori si eu am incercat frizuri trasnite (sunt fata, am 13 ani) si am fost dezamagita de final. Daca vrei sa te tunzi scurt incearca ceva gen tipa aia din reclama de la Vodafone. Gandeste-te pe urma si la ce vor zice ceilalti si daca esti o fire care cam pune la suflet nu ar fi bine. Tu te stii cel mai bine, iti sti firea, si fiecarei persoana i se potriveste cate o frizura. Asta e sfatul meu si de preferat ar fi sa te pui de comun acord si cu un adult, mama, tata... pentru ca ei gandesc putn mai limpede ca noi. Sper sa te fi ajutat!
Eu zic ca nu. De ce pana la urma? Doar iti distrugi parul.Gandeste-te cum vor reactiona ceilalti din jurul tau. Sper ca intrebarea e o gluma.
andreea_6591 întreabă: