Cel mai bine du-te la un phsiholog sa te ajute el cu prbolema asta si sa te invete cea ce trebuie sa faci.
Buna!
De sfaturi nu ai nevoie, stii ce trebuie sa faci, doar ca nu vrei, fa in asa fel incat sa vrei sincer.
Of,of,of! cu totii am vrea sa ne schimbam! Inclusiv eu,recunosc si eu mai tip la mama dar imi pare tare rau dupa aceea,pentru ca a facut enorm, de multe lucruri pentru mine! Eu nu fumez,si nici nu asa vrea! dar! inainte chiar recunosc ca injuram,vorbeam urat,ma comportam urat dar pot sa zis ca m-am schimbat! poate o sa ti se para ciudat dar m-am schimbat datorita unui baiat! El nu injura,se comporta bine cu toata lumea,e chiar ok.a inceput sa imi placa de el si am zis ca vreau sa fiu ca si el! Si de atunci am renunatat la caracterul acesta...
Cum ai putea sa te schimbi? Poti sa faci orice daca iti doresti cu adevarat! Incerca sa nu te mai comporti asa cu mama ta,incearca sa te abtii, da-le telefon membrilor familiei, iesi pe afara, plimbate, fi vesela, nu mai lipsi de la scoala!
Sa sti ca e foarte bine ca ti-ai dat seama de acest lucru!
Gandeste-te! ai 13 ani, ai o viata intrega inainte, poti sa iti faci noi amici, sa iesi pe afara, traieste-ti copilaria!
Sper ca ti-am fost intr-un fel de ajutor si daca ai vrea sa vb stii unde ma gasesti!
Ai grija de tine :*
Salut! Ideea e ca iti va fi greu.E buna decizia de a nu mai chiuli de la scoala. Cu ocazia asta iti poti face prieteni si socializezi. Poate asta te va ajuta si cu mama ta.Nu vei simti nevoia permanenta sa va certati.Psihologul e indispensabil daca vrei si inutil daca nu vrei.Trebuie sa vrei din tot sufletul sa te schimbi odata pentru totdeauna. Faptul ca ai restul familiei departe de tine contribuie la nervi si nefericire. Dupa o perioada de timp, cand te vei intelege mai bine cu mama ta, incearca sa o convingi (daca aveti resurse materiale necesare) sa faceti o vizita familiei in Romania.
Mult succes! Nu renunta oricat de greu iti va parea sa te schimbi!
Stiu ca e greu! Foarte greu dar incearca sa eviti toate lucrurile rele! E greu atunci cind esti departe de persoanele dragi! Si mai ales ca iti este greu in viata! Leapada fumatul el iti poate cauza probleme mari! Si stiu ca si mamei tale ii este greu si sufera tu incearca sa te comporti frumos sa inveti bine si asa o vei face bucuroasa pe mama ta cu succesele tale! Incearca sa lasi toate lcrurile rele si sa nu ridici mana la mama ta! Ea e unica fiinta care ti-a dat viata si te-a crescut si iti este aproape!