| Biby a întrebat:

Vreau sa-mi editez numele de pe TPU pentru ca nu-mi place bianca21, am vazut la altii nume mult mai frumoase si vreau si eu sa-mi fac. Dar nu vreau tot sa editez si e-mailul. Vreau numai poza si numele si la nume ma gandeam sa fi cam asa:·,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-( bianca)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸ sau:♥♥♥bibi♥♥♥ si cand scriu imi zice:Completeaza numele public! Numarul de caractere din numele public nu trebuie sa depaseasca 50 de caractere iar eu l-am completat.De ce imi zice asta? La primul raspuns corect fundita.

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-( bianca)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸ acest nume contine peste 50 de caractere, deci nu te lasa sa il pui pentru ca e prea lung. Alege unul mai scurt, sigur vei gasi si altele la fel de frumoase. Nu trebuie neaparat cu semne si toate chestiile astea, poti alege si ceva mai simplu cum ar fi :

Bya :X

Byu

Biutza

Bibi

Bibisor

B&B

Anca

Byannce(cu accent pe e, asemanator cu Beyonce)

Beea love struck

Bibilina

Inna

sper sa-ti placa unul dintre asteabig grin

succes:X

2 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

În primul rând cred că eşti naivă dacă văzând numele pompoase ale celorlalţi vrei să îl ai şi tu la fel, iar în al doilea rând, numele alese de tine conţin cel mai probabil peste 50 de caractere.

| Amphitrite a răspuns:

Pentru ca, asa cum a spus el ai depasit numele caracterelor mai ales cu numele,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-( bianca)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸. Daca nu stii ce sunt caracterele, iti spun eu:sunt literele, smenele de punctuatie si cifrele.Iti sugerez sa-ti pui un nume mai scurt, ba chiar numele tau simplu, Bianca.Eu asa am procedathappy.
O zi buna!