Fetele care te resping merg pe sistemul 'lasa-ma-mi place',, una care arata bine si e apreciata si laudata de baieti pentru asta, te resping de fatada,, isi musca buza in realitate ca-s apreciate.
Fii cat mai natural
Pai decat sa nu zici nimic si sa fii ignorat e mult mai bine asa cum esti deja Dar incearca sa nu fii libidinos, incearca sa fii putin mai subtil si sa mai strecori cate o ironie, cate o intrebare ca discutia sa poata continua.
Comporta-te astfel incat sa nu atragi prea mult atentia! cel putin nu in modul asta negativ! prea te raportezi la sex! in viata, sexul nu e totul! bineinteles ca fetele si cei ca tine nu cred asta, insa fetele, desi cauta sa traiasca cat mai multe senzatii tari de-alungul anilor astora, nu vor sa dea peste ....badarani. Nu au increde in asemenea indivizi intrucat au impresia ca le consideri vulgare sau niste obiecte sexuale. Nimeni nu si-ar dori sa fie vazut ca un lucru... aproape de nimic. Salut!
))) și mie mi-a trimis unu de 13 ani msj pe Facebook cu "wow ce bună ești", și da, l am dat dracu
fă mai rar glume d-astea, zic și eu și încearcă să fii mai drăguț
Eu daca as face glume din astea pe seama ta ti-ar place? Ai 18 ani, cred ca esti destul de matur cat sa realizezi ca asemenea remarci la adresa fetelor nu o sa le faca decat sa fuga cat mai departe de tine. Fetele nu au nevoie de badarani.
"Nu am avut multe iubite";
"Maxim 10";
?
On topic: Tupeul prostesc de genul nu merge. Ia-o mai incet si fa trimiteri mai curajoase, dar rar, nu fiecare cuvant pe care il torni sa fie de genu' cum ai spus tu. Si eventual fa-le inteligente, imbraca-le in metafore, foloseste epitete, etc.
Nishuman întreabă: