| Gigea21224 a întrebat:

Buna vreau sa spun că sunt genul de băiat care când vede o fata frumoasa fac glume de genu: " Ce buna esti? Ce bine arati." și chestii de genul asta,iar ele mă face nesimțit și obsedat, și mă dă naibii? Va rog pe toate fetele să îmi spuneți cum ar trebui să mă comport cu o fata? Am doar 18 ani și nu prea am avut prea multe iubite maxim 10.Nu as vrea sa mi se mai spună că sunt un nesimțit cu ocazia asta pun multe fete pe fuga cu atitudinea asta.Cum ar trebui să mă comport cu fetele?

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Fetele care te resping merg pe sistemul 'lasa-ma-mi place',, una care arata bine si e apreciata si laudata de baieti pentru asta, te resping de fatada,, isi musca buza in realitate ca-s apreciate.
Fii cat mai natural

| OldSoul a răspuns:

Pai decat sa nu zici nimic si sa fii ignorat e mult mai bine asa cum esti deja happy Dar incearca sa nu fii libidinos, incearca sa fii putin mai subtil si sa mai strecori cate o ironie, cate o intrebare ca discutia sa poata continua.

| Donsavas a răspuns:

Comporta-te astfel incat sa nu atragi prea mult atentia! cel putin nu in modul asta negativ! prea te raportezi la sex! in viata, sexul nu e totul! bineinteles ca fetele si cei ca tine nu cred asta, insa fetele, desi cauta sa traiasca cat mai multe senzatii tari de-alungul anilor astora, nu vor sa dea peste ....badarani. Nu au increde in asemenea indivizi intrucat au impresia ca le consideri vulgare sau niste obiecte sexuale. Nimeni nu si-ar dori sa fie vazut ca un lucru... aproape de nimic. Salut!

| deeeaqq a răspuns:

rolling on the floor))) și mie mi-a trimis unu de 13 ani msj pe Facebook cu "wow ce bună ești", și da, l am dat dracu

fă mai rar glume d-astea, zic și eu și încearcă să fii mai drăguț

| Jimtheghost a răspuns:

Eu daca as face glume din astea pe seama ta ti-ar place? laughing Ai 18 ani, cred ca esti destul de matur cat sa realizezi ca asemenea remarci la adresa fetelor nu o sa le faca decat sa fuga cat mai departe de tine. Fetele nu au nevoie de badarani. big grin

| Nitroblast a răspuns:

"Nu am avut multe iubite";
"Maxim 10";
?

On topic: Tupeul prostesc de genul nu merge. Ia-o mai incet si fa trimiteri mai curajoase, dar rar, nu fiecare cuvant pe care il torni sa fie de genu' cum ai spus tu. Si eventual fa-le inteligente, imbraca-le in metafore, foloseste epitete, etc.