| AmandytaErhan a întrebat:

vreau sa spun cate ceva fanilor h2o despre multasteptatul sezonul 4 in care se intoarce emma din emma din calatoria ei in jurul lumii cu parintzii si devine rivala lui bella spunandule lui cleo si rikki sa aleaga...am intele ca la urma ele totusi devin prietene cu bella pentru ca aceasta ia salvat viata si posibil sa ramana 4

in ultimul sezon aparut, sezonul 3 emma nu apare pentru ca trebuie sa se filmeze in alt film dar producatorii filmului au gasit o pricina ca emma e plecata in calatorie in jurul lumii si nu mai apare in nici un episod din aces sezondar cred ca ar fi fost mult mai palpitant daca emma ar ajunge undeva in grecia de exemplu si ar trebui sa inoate si secretul ei ar fi in pericol, si ar fi urmarita de cineva care ii cunoaste secretul si vrea sa o aiba ca dovada si atunci ea sa le cheme pe cleo si rikki pentru ajutor in grecia...si ar fi ca o super serie mai lunga decat celelalte,, H2O IN GREECE"

in privintza sezonului 5 cred ca nu se va filma pentru ca
1. actritele se cred deja mari pentru filme cu sirene

2.filmul incepe sa nu aiba sens...adica deja tot se termina marog in sezonu 4 se intoarce emma si deja probleme cu bella dar in 5 ce fac? continuie viata lor de sirene temanduse sa nu fie descoperite si asa in fiecare serie...

3.h2o nu a avut asa un succes ca hannah montana sau wizards of weverly place, mai ales ca in America nul mai arata pe nici un canal si nu le prea aduce bani serialu mai mult cheltuieli

eu cred ca in ultimul episod, toti afla de ele si spre surprinderea lor nu sunt luate in laborator pentru experimente pe ele de ce se temeau, dar toti cei de la ei din scoala le protejeaza aflandule secretul si ele 3 devin vedete in intreaga lume pentru darul lor

apoi cred ca ar trebui sa se filmeze un film cum ele sunt deja mari si cunoscute in toata lumea si au un risc enorm sa isi piarda darul

nu vi se pare ca ar fi ideal sa fie asa? mda sunt un geniu!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| busvictoria a răspuns:

Imi spui te rog de pe ce site ai luat acest articol?