vreau sa spun cate ceva fanilor h2o despre multasteptatul sezonul 4 in care se intoarce emma din emma din calatoria ei in jurul lumii cu parintzii si devine rivala lui bella spunandule lui cleo si rikki sa aleaga...am intele ca la urma ele totusi devin prietene cu bella pentru ca aceasta ia salvat viata si posibil sa ramana 4
in ultimul sezon aparut, sezonul 3 emma nu apare pentru ca trebuie sa se filmeze in alt film dar producatorii filmului au gasit o pricina ca emma e plecata in calatorie in jurul lumii si nu mai apare in nici un episod din aces sezondar cred ca ar fi fost mult mai palpitant daca emma ar ajunge undeva in grecia de exemplu si ar trebui sa inoate si secretul ei ar fi in pericol, si ar fi urmarita de cineva care ii cunoaste secretul si vrea sa o aiba ca dovada si atunci ea sa le cheme pe cleo si rikki pentru ajutor in grecia...si ar fi ca o super serie mai lunga decat celelalte,, H2O IN GREECE"
in privintza sezonului 5 cred ca nu se va filma pentru ca
1. actritele se cred deja mari pentru filme cu sirene
2.filmul incepe sa nu aiba sens...adica deja tot se termina marog in sezonu 4 se intoarce emma si deja probleme cu bella dar in 5 ce fac? continuie viata lor de sirene temanduse sa nu fie descoperite si asa in fiecare serie...
3.h2o nu a avut asa un succes ca hannah montana sau wizards of weverly place, mai ales ca in America nul mai arata pe nici un canal si nu le prea aduce bani serialu mai mult cheltuieli
eu cred ca in ultimul episod, toti afla de ele si spre surprinderea lor nu sunt luate in laborator pentru experimente pe ele de ce se temeau, dar toti cei de la ei din scoala le protejeaza aflandule secretul si ele 3 devin vedete in intreaga lume pentru darul lor
apoi cred ca ar trebui sa se filmeze un film cum ele sunt deja mari si cunoscute in toata lumea si au un risc enorm sa isi piarda darul
nu vi se pare ca ar fi ideal sa fie asa? mda sunt un geniu!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Stiu ca raspunsul meu nu ta va ajuta dar oricum parerea mea este ca aste au luat nastere din urma unor jocuri cu papusele barbi ale unor plozi...ma rog mie nu mi se pare un serial care merita sa fie vazut. Odata mi-am pierdut 20 de minute din viata ca sa ma uit la 3 fetite care beau un amarat de suc intr-o afurisita de cafenea. Parerea mea.
Ai dreptate, eu nu am fost niciodata fana nici macar nu am privit. am citit un articol despre sezonu 4 (care nu a mai aparut si am hotarat ca o sa fie interesant sa scriu asta luand in vedere ca cu 2 ani in urma pe TPU erau numa fete de 11 ani si subiectu asta era discutabil
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.149.243.86) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro