| lollyd a întrebat:

Vreau sa va intreb.de ce il urati asa de tare pe Justin Bieber si pe fanii lui? Am inteles ca nu va place blah blah blah dar asta e motiv sa-l injurati? Si apoi daca JustBeHappy sau restul... spun ceva urat despre ce ascultati voi va suparati. Spuneti-mi si mie ce v-a facut Justin?(si va rog fiti seriosi)cel care ma face sa inteleg exact ce aveti cu el primeste funda.
xoxo.:X

4 răspunsuri:
| Crisis a răspuns:

Justin Bieber insulta muzica, insulta adevaratii muzicieni. Videoclipurile lui [nu vorbesc doar de Baby, view-urile de la Baby sunt facute mai mult de hateri] au peste 100.000.000 de vizualizari, iar adevarata muzica nu apuca nici macar 15.000.000 cateodata [un exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o ]. Urasc fanii JB pentru ca ei cred ca baietelul asta fara carici poate sa intreaca oamenii care si-au dedicat viata muzicii. Plus fetitele care-l idolatrizeaza.

| Crisis a răspuns:

@DianeTymbo, poate sa aiba si vocea lui Till Lindemann [cauta daca nu stii cine e], atata timp cat canta despre bullshituri nu merita nimic. Am ascultat vreun minut din melodia aia Dr. Bieber acum si pentru mine tot ratat e. Salut.

| lollyd explică:

Clar nu-s titi nimic despre el. Vocea lui nu mai suna asa.Ascultati si voi Dr. Bieber

| lookinback a răspuns:

Nu am nimic cu el personal, e un tip frumos in viziunea multor fete.Dar ar fi mai bine daca s-ar lasa de cantat pentru ca voea lui suna de parca ar avea 5 ani laughing