Te-a ales pe tine, nu? In locul tau as pastra-o(poti sa-i spui Sweety), dar ca sa-ti linistesti constiinta, ai putea pune prin cartier niste afise cu poza ei, sa vezi daca n-a pierdut-o cineva care plange dupa ea...si ar mai fi necesar si un control la veterinar...
Stia unde stai, dupa miros. E caine doar! Probabil ca mai are pui, deci are nevoie de mancare pentru a putea alapta... Daca ai unde sa o duci, du-o, dar in apartament e dificil de crescut.
@bro ahhh de era un politist de vreo 28 de ani brunet, cu ochii caprui, frumos si sexi il infiltram eu direct in pat ahhh... dar era decat o catelusa ...bro este foarte frumoasa si cuminte, azi cand am ajuns acasa in pauza ma astepta la usa sa o scot sa-si faca nevoile...nu a facut nici pic de murdarie in casa, pe semne ca este dresata . acum am venit la munca si ea nu a vrut sa stea in casa, cum am deschis usa la ap a si tasnit-o pe usa si luat-o la fuga ...se mai intorcea din cand in cand sa ma vada.sau venea la mine in fuga, sarea cu labutele pe mine.se uita la mine ma latra (dadea din codita) si iar o lua la fuga, avea chef de joaca ...acum eu sunt la munca si ea sta la intrarea biroului pe burta ...banuiesc ca ma asteapta sa ies de la munca ...si mie imi va fi foarte greu daca apar stapanii, mai ales sa stea la mine si o perioada mai lunga
@bro i-am gasit stapanii ... dar macar va fi cu cei ce au crescut-o si au iubit-o pana acum . acea catelusa despre care vb esta ditamai dulau acum o cheama dona, si este o superba femela rottwailerr , este acasa . de vrei sa-mi faci in ciuda acum nu am nici un politist as vrea eu ...eeeehhh ce i-as face! l-as amenda si aresta in camera mea...
@bro numai sunt...ai dracul ca au diparut toti...sa incerc la sectie.
iti multumesc @bro .aduci un zambet pe buzele mele ...multumesc
Fa un bine si opreste-o tu sau du-o la tine la tara, hraneste-o dar mai ales, iubeste-o! Animalele sunt singurele fiinte care te iubesc sincer si total dezinteresat! Eu am un animalut in casa si imi bucura viata de aceea, iti recomand ba, chiar te rog, ajuta aceasta fiinta patrupeda. Merita!
Pai ala e politaiu pe care voiai sa-l despoi si s-a transformat in catel sa se apropie de tine. Na ca acum s-a infiltrat si linga patul tau
Super misto catelusa, cred ca daca e asa curata, apartine cuiva, ciinii vagabonzi sint jegosi si netesalati, pentru ca nu are nimeni grija de ei din pacate. Eu as pastra-o, dar daca are stapin, ala o cauta. Pe de alta parte, ciinii cu stapin, au zgarda, medalion, ceva, deci ceata totala. Pastreaz-o. Mie mi-a venit o pisicuta la usa si am luat-o la mine pina mi-a batut cineva in usa si am aflat ca a venit sa-si caute pisicuta. Pff, grea fu despartirea, era tare dragalasa
Adriana_sw33ty, deja i-ai gasit stapinii? Pai e bine, ti-am spus eu ca e prea ingrijita sa fie fara stapin. Si sa-ti fac in necaz? Eu? Pai vad ca nu-ti sta gindul decit cum sa ma inseli cu un politai, credeam ca i-am concediat pe toti, daca mai prind unu, zboara si ala, pe unde l-ai ascuns Gata, acum pe strazi sint doar politiste, in uniforma amintita
Eu te sfatuiesc sa pui afise, pentru ca poate o vad stapanii ei si o i-au acasa. Ea poate face cancer daca nu isi alapteaza pui. Poti avea riscul de a muri daca o iubesti cautai stapani sau gaseste niste catelusi pentru ai alapta si a le da toata dragostea ei.Sunt foarte documentata pentru ca am si eu catea eu spun asa dar depinde de tine.
strcristi întreabă: