| lkjhgfdsa a întrebat:

vreau sa va pun o intrebare, ati incercat vreodata sa va luati viata? din ce cauza ati facu una k asta? cum ati incercat sa va omorati? ce reactie au avut parintii sau cei pentru care ati facut asta? cel mai bun raspuns funda

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Oamenii care se sinucid nu sunt dusi. De obicei sunt trei elemente a caror disturbare brutala pot duce duce la sinucidere: comuniunea sociala, profesia si iubirea. Un om "normal" care sufera dezamagiri, deceptii in unul dintre aceste campuri ale vietii din cauza asteptarilor prea mari sau a conjuncturilor potrivinice in care se gaseste, recurge pana la urma la sinucidere. Sinuciderea nu inseamna curmarea vietii, inseamna curmarea durerii, a mizerabilitatii, a singuratatii.
Toate cele bune!

2 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Eu nu o sa incerc niciodata asa ceva ori ce mi s-ar intampla doar oamenii dusi fac asa ceva happy
Bafta! smug

| M25M a răspuns:

Am avut ganduri dar nu am avut tentative palpabile de a o face. Motivul gandurilor este similar cu cele ale oricarui sinucigas, ma simteam mizerabil, singur, gol pe dinauntru. Pana cand mi-am infruntat problemele, le-am analizat, le-am pus in balanta si apoi le-am rezolvat rand pe rand. In cazul in care as fi facut-o parintii si personaele dragi ar fi aflat dupa ce as fi actionat.