M-aș cam mira să te ducă pe tine la atâta alcool dar mă rog, e ok, n-ai făcut rău nimănui, nici măcar ție aparent, te-ai distrat și atât. Da, ești cam mică să bei atât dar din nou, cât timp nu te-ai îmbătat să faci prostii nu văd nimic rău
Da, ar trebui sa te simti prost caa 13 ani bagi pahare de wiskey in tine. Ai mai prost ar trebui sa se simta părinți tai ca stiu ca bei si persoana aia matura de la petrecere ca stia ca e plina casa de copii care baga wiskey in ei.
Vodka* și din moment ce au vorbit de dinainte, au cumpărat etc nu vad problema la ea, adică na era revelion dar nu motivul inițial pentru care ma simt prost e ca am băut, ci ca eram cea mai mica și am băut. Maine o sa facem iar un party, un fel de after party dar doar cu fete din păcate
din păcate pentru ca băieții mi s-au părut super de treaba și era foarte caterinca cu ei, mai ales cu unul dintre ei care ar putea sa vina doar ca restul nu au cum și nu cred ca o sa vina el singurul între 6 fete și da, mâine o sa bem toate, o sa jucam ruleta ruseasca cu shot-uri și nu o sa ma mai simt prost dar tot e nașpa ca nu vin și băieții, în fine, o seara faina, adică o dimineața faina
Nu vezi problema ca niste oameni maturi sa lase un copil de 13 ani sa dea shot uri de vodka?
Wow, nu erau doar oameni maturi, erau și fete/baieti de 14 ani, toți de acolo am băut dar nu asta e problemaaaa
Mie mi se pare o problema enorma ca niste omameni adulti, chiar parinti au permis unor copii de 13 ani sa bea shot uri de alcool.
De fapt asta e singura problema din ce ne spui tu. Nu ca erai tu cea mai mica de acolo si dadeai vodca peste cap ca e clar ca tu nu ai discernământ.
Acesta este rolul alcoolului, în prima fază dezinhibă. În faza a doua depresează, de aceea amețești și nu ai echlibru. Și mai pierzi și ceva din minte. Dar cel mai tare afectează ficatul. Ceea ce nu simți imediat. Dar când nu mai ficat, sau bani de transplant, 50000 de $. Așa că ai motive să te simți prost.
Avem echilibru dar ma simțeam puțin amețita și dupa ce am băut primele pahare și mergeam pentru câteva secunde zici ca nu mai eram în corpul meu, zici ca doar capul funcționa și eu zburam, oricum, mi-a plăcut (din nou, era vodka cu hell, nu whiskey)
Deci intrebarea este daca a fost ok sa bei de Revelion? Pai in general nu este ok sa bei pana cand nu mai stii de tine, nu exista o zi de scapare sau ceva.
Dar tu ai zis ca nu te-ai ametit foarte rau, deci ar trebui sa fie ok.
Si inca odata, nu exista o regula scrisa sa zica daca ce ai facut tu a fost corect sau gresit, mna... te-ai distrat cum ai vrut, nu este ceva gresit.
Cat despre ceilalti, ce parere au avut despre tine? Asta numai ei stiu.
Din moment ce fetele au băut și m-au întrebat dacă beau și eu, verisoara mea mi-a zis ca pot sa beau dacă vreau(m-a și întrebat dacă vreau bere) și un băiat m-a întrebat dacă la vodka vreau mai mult hell și când am zis da mi-a adus fără nici o problema, chiar mi s-a părut foarte cute și a fost cel mai dragut dintre băieți... Nu cred ca ar fi putut sa ma judece rau. Cred ca singura care putea sa aibă o părere negativa era mama fetei dar te asigur ca nu, a fost super de gaşca cu toții și oricum toți de acolo au băut
Știi ce se zice?
.....viața trebuie trăită în așa mod, încât să-ți fie rușine să o povestești dar al naibii de frumos să ți-o amintești.
Acum, asta e, te-ai distrat si tu. Nebunii adolescentine, ștrengării.))
Dar, ești micuță și e bine ca consumul de alcool să nu devină un obicei.
Încearcă sa nu mai bei ce-ți aduc alții. Mai ales dacă ești și fata.
Ia-ti singura. În rest, fă-ți ce cap.
Nu-i mare scofala, n-ar trebui sa te simti prost. Altele de varsta ta probabil au facut gangbang de rev.
N-o sa-ti zic nimic tie fiindca esti doar un copil nestiutor dar parintii tai sunt groaznic de iresponsabili pentru ca te-au lasat la o petrecere de revelion la 13 ani. Cu parinti din astia idioti se strica generatia tanara.
Pfu, ce sa vezi, ma mândresc cu acești parinti ^^
Te poti simti prost ca ai 13 ani si deja de la aceasta varsta frageda consumi alcool. Te mai poti gandi la faptul ca probabil te-ai facut putin de ras datorita varstei tale.
De ras nu m-am făcut și beau doar la ocazii sau când mai particip la un sleep over adică foarte rar
Stai liniștită, pot sa zic ca ai experimentat cum se simte cand,, bei,, mai mult sau faci ceva ce poate nu ar trebui sa il faci.
Uite, si eu m-am îmbătat rau (1.5 litri de vin plus ceva bere). Deci stările ce le-am avut doamne ferește... plus ca i-a vomitat peretii lui maica-mea din casa. Si cu toate acestea am făcut-o ca eram curios si pana atunci si după nu am pus si nu pun gura pe alcool mai deloc ca nu-mi place gustul.
Chiar ma gândeam zilele trecute cum ar fi de eram betiv. Si am ajuns la un raspuns.
E mult mai enjoyable sa,, guști,, dintr-o petrecere fiind treaza. Deja cand te ametesti sau fumezi ceva totu devine in ceata si parca nu te simti nici okay. E mult mai okay sa fi cu picioarele pe pământ la astfel de ocazii, si e okay sa bei un pahar dar trebuie neapărat sa pui stop undeva. Ai grija si o seara buna!
Nu eram foarte beata, apropo, băusem vodka cu hell nu whiskey, mi-a spus acum verisoara mea și faza când a venit băiatul ala sa ma întrebe dacă m-am dezghețat a fost cam asa: după ce am ieșit din bucătărie mama fete și-a cam dat seama ca eram sub influenta alcoolului și l-a trimis pe acel băiat sa ma întrebe dacă pana acum doar eram timida sau vodka și-a facut de cap, dar nu l-a trimis cu intenții rele. Și sincer la următorul party la care voi merge cu ei cred ca o sa beau, adică nu a fost asa rău dar sentimentul ala ma făcea ma simt prost gen ca eram cea mai mica dintre ei dar în rost a fost ok, și tipul cu hell-ul a fost atât de draguuut, cu al am stat cât de cât cel mai mult și ne jucam cu pernele și nu știu, mi-a plăcut foarte mult să-mi petrec timpul cu ei ^^
) sa imi bag pl in povestea ta mi am pierdut 20 de minute din viat aiurea mai bine scriai o carte cu povestea asta ))))))))
Cine morții ma-si te-a pus sa citești? Jet
anonim_4396 întreabă: