Am intrebari de pus,ganduri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!
Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata casei:salvarea, politia sh pompierii...
Yo nu vreau funda sh vreau doar sa ajut
Oamenii vin, raman, pleaca si nu.i poti judeca. Dar cand pleaca, pleaca cu o bucata din inima ta. Imi amintesc de atatea. Sincer chiar mi.e dor.
Satula de scarbe care mint frumos. Nu ma judeca dupa aparente, ma judeci pe mine si nu te uiti la tine. Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu.
Nu suporţi când vezi pe altul că mă ia de mână.
Nu rani o fata care te.a iubit. Chiar daca pentru ea nmc n.ai simtit. Nu.i intoarce spatele, nu fii nesimtit. Gandeste.te ca macar ea te.a iubit.
M.am saturat sa te cred mereu. Sa.mi spui ca ma iubesti, atat de muult. Dar de fapt tie nici macar nu ti.a pasat, daca mai suntem impreuna sau s.a terminat.
Dacă iti place sa te joci, joacă-te cu tine.
Ce tot ma freci la melodie? Ti-am spus ca nu mai imi pasa. Deci lasa-ma.
Nu mai imi pasa. Ramai cu ea, nu ma intereseaza. Am fost a ta, acum sunt a lui.
Nu conteaza gura lumii. Doar pe El il iubesc. Indiferent cum ar fi.
Stii bine. caci o porti in inima ta. Exista mai multe "ele".Dar totusi, o singura EA.
Acum vreau sa intru in lumea ta, se poate?
Uneori te simti puternic. Esti tu si ii ai pe ei, ei sunt acolo. Iti vei aminti de ei. Dar el? Vezi tu, pe El nu ai cum sa.l uiti.
Sunteţi praf. şi tu şi ea. :*
Mă tot gandesc la anii în care am fost prieteni. şi mă intreb ce dracu' a fost în capul meu?
Totul s.a terminat. Asta e soarta. De fapt ma bucur ca e gata. Tu in stanga, eu in dreapta.
Nu suporti cand ma vezi vorbind cu altu. Simti cum pulsul iar iti creste. Nu mai ai ce sa repari.
Nu mai zbiera`. Iubeste.ma`. Prima miscare gresita. La a doua ocoleste.ma.
Nu e prea tarziu sa.i spui " Hai, langa mine".De ce ti.e oare atat de greu sa.i spui " Mi.e dor de tine"?
Surpriza. Ti.as fi spus ca Te Iubesc. Dar p*** n.ar fi rimat.
# Ha ha ha. Nici ca o sa ma mai intereseze persoana ta. :*
>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o.
• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant, in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele
Http://asstamiccamelannie.blogspot.com/ click aici si poate sa-ti fie de folos:x