| Andra_9680 a întrebat:

Buna`! Vreau si eu cateva statusuri de gen.Ai pLecat, vrei|| sa te intOrci, ti-am spus dl incepUt sa nu te joc| oh go on". copilarie, tristete, fericire, prietenie adevara, prietenie distrusa`! Thk`S :-X... Funda tuturOr care`mi da!

Răspuns Câştigător
| ImHereForYou a răspuns:

Am intrebari de pus,ganduri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!
Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata casei:salvarea, politia sh pompierii...
Yo nu vreau funda sh vreau doar sa ajut

3 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Invata sa scrii romaneste.

| MissBimbo a răspuns:

Oamenii vin, raman, pleaca si nu.i poti judeca. Dar cand pleaca, pleaca cu o bucata din inima ta. Imi amintesc de atatea. Sincer chiar mi.e dor.
Satula de scarbe care mint frumos. Nu ma judeca dupa aparente, ma judeci pe mine si nu te uiti la tine. Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu.
Nu suporţi când vezi pe altul că mă ia de mână. blushing
Nu rani o fata care te.a iubit. Chiar daca pentru ea nmc n.ai simtit. Nu.i intoarce spatele, nu fii nesimtit. Gandeste.te ca macar ea te.a iubit. love struck
M.am saturat sa te cred mereu. Sa.mi spui ca ma iubesti, atat de muult. Dar de fapt tie nici macar nu ti.a pasat, daca mai suntem impreuna sau s.a terminat.winking
Dacă iti place sa te joci, joacă-te cu tine.
Ce tot ma freci la melodie? raised eyebrows Ti-am spus ca nu mai imi pasa. Deci lasa-ma. love struck
Nu mai imi pasa. Ramai cu ea, nu ma intereseaza. Am fost a ta, acum sunt a lui. love struck
Nu conteaza gura lumii. oh go on Doar pe El il iubesc. love struck Indiferent cum ar fi.batting eyelashes
Stii bine. caci o porti in inima ta. Exista mai multe "ele".Dar totusi, o singura EA. love struck
Acum vreau sa intru in lumea ta, se poate? blushing
Uneori te simti puternic. Esti tu si ii ai pe ei, ei sunt acolo. Iti vei aminti de ei. Dar el? Vezi tu, pe El nu ai cum sa.l uiti. love struck
Sunteţi praf. şi tu şi ea. :*
Mă tot gandesc la anii în care am fost prieteni. şi mă intreb ce dracu' a fost în capul meu?
Totul s.a terminat. Asta e soarta. De fapt ma bucur ca e gata. Tu in stanga, eu in dreapta.batting eyelashes
Nu suporti cand ma vezi vorbind cu altu. Simti cum pulsul iar iti creste. Nu mai ai ce sa repari.winking
Nu mai zbiera`talk to the hand. Iubeste.ma`love struck. Prima miscare gresita. La a doua ocoleste.ma. smug
Nu e prea tarziu sa.i spui " Hai, langa mine".De ce ti.e oare atat de greu sa.i spui " Mi.e dor de tine"?
Surpriza. Ti.as fi spus ca Te Iubesc. Dar p*** n.ar fi rimat. laughing
# Ha ha ha. Nici ca o sa ma mai intereseze persoana ta. :*
>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o.
• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant, in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele

| asstamiccateiubbeste20 a răspuns:

Http://asstamiccamelannie.blogspot.com/ click aici si poate sa-ti fie de folos:x