| Iosefina679 a întrebat:

Buna! Vreau și eu niste opinii.
I-am zis unei fete ca mi-a plăcut de un baiat,dar nu in sensul acela in care m-aș putea îndrăgosti. Imi placea de el pur si simplu ca si caracter mi se pare mai diferit de alti sau cel puțin asa mi se părea mie. I-am zis că l-am plăcut la niste insistente ale unor colege că n-are cum să nu mi fi plăcut de un băiat până acum,dar eu nu nu consider că dacă placi un băiat înseamnă că îl și iubești și cred că și ele sau sper că gandesc ca mine in acest sens.
Problema este că știu că unii cred că dacă placi un băiat înseamnă că-l și iubești, iar fratele unei fete căreia i-am spus că mi-a plăcut de baiatul ala s-a împrietenit fix cu acel baiat. Eu nu am încredere prea mare in acea fata și i-am spus că mi-a plăcut de băiatul ala numai ca să ma lase in pace.
Fata acea e cam proasta de gura și imi e că i-a spus fratele lui și că fratiso i-a spus băiatului aceluia și imi e foarte rușine. Eu chiar nu l-am iubit și imi e că el consideră că sunt aceași chestie plăcut și iubitul.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Despici firul in patru si iti creezi stres fara motiv, inventand posibile scenarii si povesti imaginare.
la-so naibii ca nu ti s-a intamplat nimic!
Traieste-ti viata si nu o mai complica cu povesti imaginare!