anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, vreau si eu niste sfaturi sau daca m-ati putea ajuta macar sa inteleg ce se intampla.
Deci, stau cu un baiat in banca de vreo 2 ani si cred ca a inceput sa-mi placa de el.Ne intelegem foarte bine(desi ne certam uneori, da ne impacam repede)si ne ajutam la lucrari si chestii din astea, da` de la un timp am impresia ca nu mai vorbeste asa mult cu mine.Adica noi vorbeam mult la tel(cate 2 ore)si mai vorbim si acum dar nu despre lucrurile care vb inainte, imi spunea cum se simte, imi vorbea despre el.Acum nu imi mai spune chiar asa cu toate ca nu am spus niciodata nimanui ce vorbeam.Bine,sincer am avut si eu niste probleme si am evitat sa ii spun, a aflat prin alte metode si cred ca s-a simtit prost ca nu i-am spus.Chiar daca poate nu stie m-a ajutat mult sa trec peste problema pentru ca ma facea mereu sa rad si ma intreba de ce sunt suparata, ma intreaba si acum si nu trece cred ca nicio zi in care sa nu vb macar la telefon.Cateodata cand nu vreau sa-i pov despre ceva zice ca nici nu-l intereseaza, dar mai tarziu insista pe acelasi subiect, asta-nseamna ca-l intereseaza?
De obicei il ajut cand avem o lucrare iar daca nu se roaga de mine pana o fac. oare doar ma foloseste? multi profesori si colegi ne-au zis ca suntm impreuna, dar nu e asa. el zice ca doar ne intelegem foarte bine dar totusi am impresia ca uneori e gelos pentru ca atunci cand vb cu un baiat chiar si la telefon, incearca sa se bage in discutie si nu se lasa pana nu afla cine era la telefon sau ce inseamna acel tip pentru mine(daca e iubit sau doar prieten).
stiu ca intr-un fel ii pasa pentru ca a incercat de multe ori sa vb cu mine depre problemele mele... da` cu toate astea SUNT FOARTE CONFUZA!
help!crying(crying(crying

Răspuns Câştigător
| pufulete17 a răspuns:

Eu cred ca tipu e timid, asa cred euhee hee probabil ca si lui a inceput sa ii placa de tine si "s`a retras"? cred ca daca sunteti asa de buni prieteni din ce se intelege din compunerea de mai sus laughing ar trebui sa il intrebitongue