| petttrrraaaaa a întrebat:

Buna~~. vreau si eu niste status pentru o prietena foarte buna... de exemplu.[. La` bIne~ si L~a rau`! e Ea e cu MinE~ >>mereu`!. THe yUbesk`! >],,, dau funda pentru cele mai multe:Xsi ce mai frumoase! bafta:*

Răspuns Câştigător
| AnG3L13 a răspuns:

Ce s`ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! As face nOptile zile Daca n`ar fi ea.

desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu pOti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ?Te iubesc

NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine,Si eu voi fi mereu, la fel,langa tine;x;X

Prietenia nu tine de mOda,nu e ceva ce se pOarta doar sezOnul acesta.nu se cumpara si nu se vinde,este insa cea mai buna investitie in aceasta viata

at cand cazi;-s.eu O sa t ajut sa t ridici,cand simti ca iti e greu,voi fi mereu aici,cand tOata lumea,te va respinge.eu voi fi aprOape d suflethul tau >;d

Nu tOate lucrurile ne vOr merge bine,dar vOm trece peste tOate amandOua:tu si cu mine.;x;x;x

Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii`pe`pamanth` Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`nikiodata

Un prieten este alaturi de tine atunci cand nu mai e nimeni altcineva...

si o sa fie bine chiar daca mai avem probleme.iti spun stai linistita deci nu te teme...ca multe vin si toate trec chiar daca raman semne...si orice semn se vindeca dupa o vreme!

Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu,te iubesc si punct.•

Ea ma iubeste,ea ma`ntelege ! Ea e sora mea si mi`o dovedeste ! Te iubescc.

la biNe si la GreU ... voi fii alAtUri de Tine mereU ... o Prietenie Adevarata TRece sI priN foc x"

nu-mi spune cwm sa-mi aleg prietenii` , ma pricep la asta . k dovada, am ales-o pe ea ! :-x"

O stiu de zile, luni chiar ani ! ca suntem l scoala, bloC sau maidan. Raman k ea : prietena mea

Am o singura prietena pe care ma pot baza.Caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna.Ea e langa mine atunci cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte

Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.""Va iubesC"
? > Daca mama nu ne-a facut surori a stiut de ce.pentru ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene!> ?
Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit

Peste toate trecem q capul SuSlove struck • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •

Am cea mai buna prietena din intreaga lume, imparte cu mine sh rele sh bune, parca` ar fi cu mine din acelasi sange, pentru mine ea sh plange

Sa pot sa spun ca viata nu e nedreapta
Sa uite tot ce a fost ca-i fata desteapta
Ca merita tot ce e mai bun
Trecutul e trecut,viitorul conteaza acum.

Orice ar fi voi fii aici mereu,
Stii bine te poti baza ai spijinul meu"
Mi-a fost alaturi zile bune si nopti grele,
Cand plangeam din despartiri sau barfe rele,

Daca as putea i-as da parte din mine
Vreau sa o vad zambind urland de fericire
Sa spuna ca putem sa o luam de la capat
Sa dau peste amintiri asa doar in treacat

Astazi caz,te ridici,maine-ti trece
Iti amintesc ca unde-s 2 puterea creste
Ca impreuna trecem peste tot,
Ca o prietenie trece si prin foc.

problema ta ?!e si problema mea:X
dai uh de belea?! dau si eu de belea:X
uh esti sora mea,asa a fost mereu:X
cat timp suntem impreuna,nimic nu e greu!

Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!

Pooate Semanam dar Nui Sora Mea Pe Bune:X
Ma Ajutta Imi Da Sfaturri Bunee.E ce am mai scump pe lume
Oricand putem spune ca:"ne stim dintotdeauna!" In momente grele ne-am intins una`alteia mana

Am o Prietena p`cAre Stiu ca Ma pot baZa
Sh orice Ar fi,Ea e doar a Meah!:X
gata...numai am la ce sa ma gandesc...te vreau pe tine. k sora.fink numai uh miai fost alaturi la greu si al bine.
numai u miai sters lacrima care curgea

Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat…;xXM-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat>;D

at cand cazi;-s O sa t ajut sa t ridici cand simti ca iti e greu voi fi mereu aici cand tOata lumea te va respinge eu : voi fi aprOape d suflethul tau >;d
Spune`mi mie ce prObleme ai ca te inteleg...
sh eO am trecut prin multe pOate reusesc sa leg O intamplare de alta sh sa realizez k nOi am fOst facute ca sa traim aman2;xX

Aş vrea să ţină capul sus tOate prietenele mele ,Să ştie k la greu o să fiu şi eu cu ele!

Voi fi mereu langa tine si am sa te sustin Am sa fiu langa tine in problemele care vin
ea e langa mine, uit d` tot sh m` simt bine
si o sa fie bine chiar daca mai avem probleme iti spun stai linistita deci nu te teme
.k multe vin si toate trec chiar daca raman semne si orice semn se vindeca dupa o vreme!
Important e ca daca maine dumnezeu ma ia o sami fie dor de familia mea doi frati si cativa tovarasi buni, trei fete si inca doi trei nebuni. .

Tu stii Cand am o suparare Tu Stii Cand Ceva ma D Tu ai ramas Cand Nu aveam nimic m`ai ajuTat sa ma ridic Te iubesc

. mie dor de ea.si sunt persoane care au vazut-o mai des decat mine si .nu tin atat la ea!

ai o prietena Care tot ce face face pentru tine.ca sa ti fie tie bine.

> < cu tine `n` fiekaree zii` pana` cand `moartea ne `va despartiii`!

PrieTenia` adeVarata` NU` moare` NicioData!` `.si` Trece` peste` oriCe` obStakolele``.
.U m`ai invatat` ce` e un Adevarat` pr`.shjy` ce` inseamna` intr`Adevar`.Prietenia!`
T`iubesc` din Tot` suFletu` meu`` U` o sa` fii` 4 ever` prima` mea` prietena`
si` Cea` mai Buna` pr``P` loKu` 1``Indiferent` de` Alegerile` tale!`

Voi fi aici mereu ... Sti Ca mereu sunt sprijinu` Tau!
peste toate 0 s` trecem q capuu`n sus . N` avem una p` alta, asta`i mai presus

DaCa`aSh` puTea . I`aSh` Da ParThe` Din Mine . Vreau s`O vaD ZambinD UrLanD De feriCire !

multsSi` ii gasSesSc defecTe impresSi in cap. zi de Zi un fRaier care se creDe baIath` de baiaTh` daR ea va raMane tOot` sOora mea niciOodaTa n`Oo vOoi traDa jUr pe viata mea

Si oriuNde am Fost.ea mA insotzit.

sulioala mea...Va fi Bn.si Vei vedea...KAND de FERiCire vei uRla:

si daca Tarfele ne barfesc.noi radem .si inaiNte merge.Fink impreuNA trecem prin tot
orkE ar fi.Orke ne Ar opRi.noi ne lOm de Mana si zamBind inainte PasiM...

Sh s`au spus multe v0rbe rele despre noi . _|_ la toti care auu vrt s` ne traga inapoi!

Ne-am invatat una pe cealalta ca viata merge inainte , cu bune , cu rele . asa e sa fie . dam de greu stim sa trecem peste . ¦ :X
InViDiOaSe?
{love struck}Le InChIdEm GuRa!{love struck}
[kiss]PrObL3Me?[kiss]
()Le DePaShIm!()
BaIeTzIi?
{love struck}Ii ImPaRtZzZiM!

Pe vorbe` nu Dam`2 baNi SunTem` manDre k`aveM` dusmani`!

Ptr. c`aS face Orice pentru. [ E.A ] ! *

Intre nOi stii,defectele sunt acceptate ;;] ,nu vezi priviri arOgante ;] de la bani la baieti tOtul se`mparte >

Numai cu tine'am trecut peste tot [razand si plangand]

Sa ne desparti nu poti, phbbbbt

Uite`te la mine, incearca sa intelegi ca sunt aici pentru tine...si prin orice vei trece, nu conteaza ce imi vei cere sa fac, eu voi face ;x

Si'odata Cu Timpul Sper Sa Ramanem La Fel Si Daca Trecem Prin Noroi Ne'Oprim Sa Ne Jucam In El .

"""Ptr totdeauna uniti intr-un fel Ai o bucata din mine Si sincer Viata mea ar fi fost nasoala fara tine!

Un toast pentru noi, pentru cei care ne` au avut,pentru cei care ne` au pierdut si pentru norocosii ce urmeaza sa ne aiba funda?

0 răspunsuri: