| alessia a întrebat:

vreau si eu niste urari/sms`uri/mass`uri de PASTE da` ceva mai deosebit, am cautat pe net si nu mi-a placut nimic.

deci.sa stiti ca ofer FUNDAAAA!

1 răspuns:
| ZâmβέŤ a răspuns:

*Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

*Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

*Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

*Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii.

*Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

*Sfinele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit!

*Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-o scumpit,iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate.

*Hristos a Inviat! Lumea cea cereasca si nespusa bucurie a Sfintei Invieri sa se salasluiasca intre noi, iar Hristos El ce a biruit moartea, sa reverse asupra noastra pace…sanatate si belsug de bucurii duhovnicesti! Paste Fericit!

*De-ar fi sa vina Isus,din ceruri,inapoi
E semn ca ne iubeste,ne iarta,…spunem noi!
Ca Dumnezeu exista! i-un lucru adevarat!
Chiar maine dimineata,spui…HRISTOS A INVIAT!
De poti avea in suflet,mereu caldura verii
Sa poti sa dai la toti, minunea primaverii.
S-aduni in inima ta toata iubirea,
Cat poti sa dai si tu, la toata omanirea…LA MULTI ANI! PASTE FERICIT