Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.
* Ca o prietenie trece si prin Focc ` :-x.
≈ Timpul "pierdut" cu prietenii nu există. este timp câştigat,trăit, profitat.
nu`s in top trends, dar sunt la prietenul tau in top friends b-)
Hai ia-i pe toţi la rând, dar nu pe prietenii mei. Că-s tot ce mi-a rămas pe lumea asta mare!
Mereu prietene. Pentru că noi ştim să păstrăm o prietenie. Pentru că noi mereu suntem aproape una de alta. Pentru că noi ne iubim.
Între noi ştii, defectele sunt acceptate, Între noi ştii, nu vezi priviri arogante
, Între noi totul se-mparte
!
Urme de talpi pe nisip, muzica nebuna pana la rasarit, nopti albe si zile cu soare, pe toate le-am trait doar cu voi la mare.
Si stie sa-mi fie prietena fara sa fi facut cursuri speciale! :-x.
Cand mi-a fost greu`! Ea nu m`a lasat! A fost cu mine si m-a ajutat!:X
Ea ma iubeste, ea ma`ntelege! Ea e sora mea si mi`o dovedeste! Te iubesccc "
Ptr. K exista uneori si prieteni adevarati
Ea mi-a aratat de fiecare data cine sunt. :X
pentruu ca intodeauna a avuth grija sa-mi fie alaturii
"ea nu e sOra mea p buune dar suunth cea mai fericitha ca am gasit.O in atata lume "
"daca mama nu ne.a facuut surori a stiut de ce, pentruu ca D. zeuu ne.a facut cele mai bune prietene"
ca si concluzie, daca nu ai fi fost tu cred ca as fi facut pe dracu-n patru sa apari (daca nu te-as fi inventat), pentru ca ma faci sa rad, ma temperezi, ma enervezi (rau;-w) si totdeauna ai fost acolo cand am avut nevoie.
Si cam atat stiu. sper ca te-am ajutat :*.
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don't carry knives.)
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)
Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii. (Never explain--your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway.)
Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei. (The best accessory a girl can have: her best friends.)
Friends are forever. Boys are whatever.
Good friends don’t let you do stupid things… alone
Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii
Tu esti prietena mea, eu sunt prietena ta.De 8 ani nu ne-am certat, de 8ani am fost alaturi una de cealalta.Cu tine am ras prima data, cu tine am plans prima data.Intr-un cuvant: Tu esti si vei ramane intotdeauna prietena mea…In concluzie Te Iubesc
Ea mi`e ca 0 sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dup` culise, iar cand cortina a cazut, veselia a`nceput \\ /
Good friends are like Stars, you don't always see them, but you know they are always there.
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute