Nu am o viata perfecta. Dar stiu sa iau din ea ce'i mai frumos
•Vorbeste mult, e stresanta, râde întruna si fara motiv. Prin felul ei de a fi te face sa o adori.
Poate m-am schimbat sau poate doar m-am saturat.
Hai sa mai zambim si noi..Ca viata cica e "frumoasa"!
Si stiu ca niciodata n-ai fi renuntat la el! indiferent de cum era mincios sau infidel!
Sunt incapatanata pentru ca cineva mi-a demonstrat, Ca pot avea orice daca imi doresc cu-adevarat
Eu nu sunt perfecta, dar hai sa nu uitam cine esti tu!
Mesaj adaugat ulterior:
Iubim viata, fara retete, fara regrete, nu exista zile perfecte, calitatile..noi le numim defecte.
Învata lectia, sterge emotia, mergi mai departe!?
Si zici ca ai mai trecut prin asta? intr-adevar, ai mai trecut prin asta, dar n-ai trecut niciodata dincolo de asta!
imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia!
iubesc doar ceea ce apreciez, protejez doar ceea ce imi e mai scump, si ajung mereu unde imi propun
inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI
WOW. miscarea asta a fost chiar proasta
Ea cu lesa, tu cu limba scoasa
Acele ceasului tac,,, iar tie iti suna in cap tic-tac, tic-tac.Ce sa vrei?! Ce sa mai ceri?! Daca n’ai puteri?! Timpul e nepretuit ca ziua de ieri []
cand toti prefacutii se prefac k` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
DuTe TaRe ViNo LeNt PeNtRU Mine Nai Talent!
Nu Te Deranja Sa Ma Deranjezi!
Sunt acolo unde-mi este locu> departe de voi!
Trec peste tine daca nu am incotro!
Stii ce ne desparte acum? Indiferenta mea e mai presus decat mandria ta!
Nu am pierdut nimic. iar daca am pierdut ceva consider ca am pierdut ceea ce nu imi trebuia! Crezi ca-mi pasa ce ai? Oricum nu te respect. ai ambalaju` misto. da` continutu` e infect
De ce sa plang? suflete si inimi stiu si eu sa frang!
Tu vrei sa`mi fi model in viata?! Ai tupeu?
Lasa`ma sa fiu eu!
Ne-am indragostit ca draq. tu de mine, eu de altu
Si te inteleg. sau macar incerc sa ma prefac. m`am saturat sa aud mereu "Imi Pare Rau N`am Sa Mai Fac"
Respectul e ceea ce primesti pentru ceva ce faci bine. Deci din respect. Ma pis p tine!
Am tot ce-mi doresc. am imaginatie!
Va veni vremea cand vom vorbi din nou. eu o sa rad de multe. tie o sa-ti para rau!
Nu ma critica, nu ma judeca, nu ma cataloga. m`ai alungat si acum zici ca eu nu te-am iubit!
Primesti acest mesaj de despartire pentru ca ai fost prima mea iubire si am vrut sa te fac fericit. Iti doresc sa ai parte de toata suferinta mea si sa o traiesti inzecit
Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate
Panaa meaa. am cerut altceva nu statusuri obisnuite!