Eu am pierdut șirul școlilor de ceva timp. Nu-ți face griji, tu povestești impecabil, sunt eu mai prost.
Oricum, ținând cont că e aproape noaptea de înviere o să încerc să nu dau un răspuns de căcat. Era o glumă, mi-e imposibil.
Oricum, nu mai teroriza copiii! ia-ți și tu o pisică, cum face toată lumea.
Legat strict de întrebare, cu siguranță cea care are dreptate NU ești tu.
Pwp. Vezi să nu mananci multe ouă că faci intoxicație.
Știi, nu cred că e vina ta aici. Câteodată unele persoană vor să scape de tine și nu știu cum s-o facă(nu mă refer neapărat la tine, mă refer în general). Puteau pur și simplu să-ți spună să le lași în pace, că ele sunt prea fudule și șmechere ca să aibă prieteni și să fie sunate. Crede-mă, tu nu ai nicio vină. Tu doar ai fost îngrijorată că au pățit ceva. Poate n-au mai vrut să țină legătura cu tine pentru că nu mai erai în școală cu ele, sau cine știe. În fine, asta e până la urmă. Se zice că atunci când pleacă o persoană de lângă tine, e doar răspunsul la rugăciunile tale,, Și mă izbăvește, Doamne, de cel rău..."
Nu-ți bate tu capul cu asta. Lumea e plină de astfel de oameni. Mergi mai departe, sfatul meu, și caută prieteni mai buni care să țină legătura și la distanță și aproape.
Baftă și mult noroc!