E chiar simplu de fapt. dietele te slabesc temporar si cand renunti la ele te faci ca un porc la loc, de aceea daca ai diverse predispozitii la ingrasare fie trebuie sa elimini unele alimente fie trebuie sa faci fitness.
Pentru o alimentatie care sa-ti regleze metabolismul si sa te slabeasca trebuie sa renunti la paine si fainoasele ne-naturale cum ar fi pastele, sa mananci cat mai putini cartofi si alimente prajite, cat mai putina grasime dar si carne de porc.
Ceva care da rezultate incredibile e disocierea alimentelor. A manca pur si simplu un singur aliment la fiecare masa atentie nu pe zi ci pe mese, fara repetitii sau program. Eliminarea combinatiilor de orez/cartofi etc cu carne, de preferat carnea se mananca separat fiarta sau la cuptor si in supe. Ma rog lucrurile sunt mai complexe dar pentru inceput e ok. Pentru soldurile rezistente la exercitii de slabire sau diete iti recomand carnitina in tratamente bianuale insotite de exercitii de fitness.
Si vointa.
Buna! Eu iti recomand cu toata incerederea DIETA RINA-este ff permisiva si usor de tinut!
Păi eu am început cu înfometare, dar doar timp de 2 zile, iar după am mâncat timp de 1 săptămână doar fructe.Am dat jos 4 kilograme în doar 9 zile. Timp de 1 lună am mâncat doar de 3 ori pe zi și niciodată după ora șase, iar acum merg la sală și mănânc orice la orice oră vreau. (sală fac de vreo 2-3 ori pe săptămână, depinde dacă am timp) Sper că te-am ajutat.