Pai ai putea sa ii iei ceva simbolic. Tu stii ce. Un obiect despre care vorbiti mai mult. Sau de exemplu cand v-ati intalnit prima data in ce circumstante, sa faca referire la asta. Sau daca nu vrei ceva special... Ia-i un ceas de valoare ))
Mda un ceas ar fi o idee Mersi, ma mai gandesc in caz ca mi-o veni o idee pena atunci.
Tu n-ai somn?
Sau dupa tine, de ce ar avea el nevoie acum?
Nup. E sambata
Pai nu ii lipseste de nimic ) i-am luat tricouri, parfumuri, set cu gel de dus, deodorant, lantisor de argint, nu mai stiu ce sa-i cumpar, am ramas rau in pana de idei, dar ceas chiar nu are si e o sugestie buna.
Cred ca da.
Mersi de funda
N-ai pentru ce
Pai atunci ceas sa fie
Da, la asta m-am gandit si eu
Sper să ii placa.
Aniversare frumoasa va doresc!
Multumim frumos
I-am tot luat.
Niste prezervative atunci. Niciodata nu sunt prea multe.
Nea... )) Nu-si au farmecul )
Iti arde de bebelusi a?
Inca nu, dar tocmai asta e ideea, ca folosim si tot cumparand, ba eu, ba el. sa-i fac cadou asa ceva e egal cu 0, parerea mea.
Sunt pe diferite culori, gusturi, forme. Improvizeaza. Stii cadoul pentru la anul
) aaa nu, mersi, cu gust sau fara, nu e tocmai pe placul meu ) lasa, ii iau un ceas.
App. De cand sunteti impreuna? Vad ca tot l-ai tampit cu cadouri.
4 ani in curand eh cadouri in general, si de ziua lui, si de sarbatori gen Craciun, zi de nume.
Saracul cate trebuie sa indure .
O da. Nici nu-i place) Eram in pana de idei cu darul pentru ca voi de exemplu, unei fete, aveti mult mai multe oportunitati. Zic eu. O trusa de machiaj, o bratara, un lantisor, o geanta, o bluza, FLORI, care sunt mereu bine venite, nu cred ca o fata se plictiseste sa primeasca flori ) si multe altele, dar voua? Ca voi de exemplu purtati aceeasi bratara si lant la gat mereu, o fata le mai schimba, sau poarta mai multe bratari pe o mana. Eu una nu prea vad multe variante, cu privire la cadoui pentru voi
Zi mersi ca este normal. Eu m-am saturat de limitati din jurul meu care au ceva de comentat pentru ca nu imi plac cadourile .
Sa o crezi tu . Nu trimite niciodata un baiat sa cumpere o trusa de machiaj. Am fost in iad acum 2 luni si dupa 2 ore tot nu am stiu ce sa ii cumpar. Pana la urma m-am limitat la brata si flori. Numai fac prostia in viata mea sa incerc sa cumpar farduri pentru o fata. Se uitau fetele alea cu o pofta la mine, cred ca gandeau doar ° l-am prins pe prost la mijloc, ii bagam pe gat doar ce e mai scump ° . In rest ai dreptate. Numarul variaza mult mai mult cand vine vorba de cadouri la voi.
Pai uite un sfat, uita-te data viitoare, daca e machiata, ce culori are la ochi (sau chiar si la ruj, cu ce culoare se da) si cauta culorile alea la o trusa, nu trebuie sa fie scumpa... ia si tu una mai acceptabila la pret La haine mai bine nu te bagi, daca nu stii ce marime poarta.
Mersi de sfat. La haine nu ma bag, se simte mult prea bine cand sta cateva ore ca sa le probeze ea. Nu ma lasa inima sa ii iau mica bucurie .