Dacă voi chiar vă iubiți, ar trebui să vă împăcați și să treceți peste acele neînțelegeri. vorbește cu mama lui și explică-i că tu chiar ții la el, că n-ar trebui să aibă nimic împotriva relației dacă tu îi faci fericit fiul și el pe tine. explică-i situația așa cum ai făcut-o și aici, pe TPU, fii sigură pe tine și convingătoare.
dar până să faci toate astea, împacă-te cu el! dacă voi continuați să vă iubiți, de ce stați depărtați? încetează din a mai fi orgolioasă și gândește-te că așa e mai bine pentru tine, pentru voi.
Have a nice day!
Pfaiii ...cat ai scris :O ai putea sa rezumi "chestia" aia in mai putine randuri serios nu cred ca o sa citeasca cineva toata aia
Nu stiu daca ai simtit vreodata nevoia sa te descarci si nu ai avut cui! Iti spun ca e o senzatie nasoala. Cine cineste bine cine nu tot asa...macar ma simt mai bine ca m-am descarcat! App, tu ai citit?
Da. ..bine citesc
1.Interesanta poveste ai putea sa faci un film si sa fii in rolul principal...glumeam adevarul e ca ai putea sa-l uiti stand mai mult cu actualul tau prieten si daca nu o sa poti nici asa mai bine ai putea vorbi cu acel baiat si sa clarificati lucrurile asa fel incat sa nu mai sufere nici unul din voi.