Da si eu am relax&tone dar trebuie sa folosesti si o crema anticelulitica:X eu folosesc relax&tone de 2 ori pe zi si in 2 saptamani am dat jos 3 centimetrii. crema anticelulitica pe care o folosesc este de la elmiplant si se numeste cellulight care contine guarana, alge marine&piper negru :* succes te sfatuiesc sa iti iei si tu.
Bună.
NU slăbește!
Ai nevoie de o alimentație săracă în calorii și multă mișcare fizică zilnică pentru a arde caloriile, Relax & Tone este pentru relaxare, atât!
calorii.oneden.com
Pa, pa.
Draga legiuitoare cred ca ar trebui sa citesti scumpo si sa nu mai dai raspunsuri anapoda. relax&tone SLABESTE. in pachet ai discul pila pentru picioare. discul descentrat pentru combaterea grasimii, discul cu rotite cu care slbasti foarte bine daca ai si crema anticelulitica, si discul drept pentru RELAXARE. scumpo nu tot ce vezi se baga in gura. citeste si pe urma comenteaza.cu din astea ca tine ajungem sa bem acid sulfuric. ptiu vai de capu dostru. Ecat cu relax&tone slabesti, remodelezi SUBITEZI TALIA PICOARELE SI TOT CORPUL