Pf` stiu cum e asta mi` s`a intamplat mie si de miercuri sunt trista tot mereu.
1. Imi ziceai mereu ca ti la mine, Ca sunt a ta, Ca ma aperi Ca ma IUBESTI. Dar Cu acele cuvinte " Iti dau papuci pa " Ai incercat sa`mi dovedesti?
2. Noaptea ma trezesc cu tine in gand, nu pot sa uit Acele clipe in care iti Spuneam " Te iubesc pe bune nu te-as da pentru nimic." Si zilele in Care ne plimbam, Si u`mi spuneai "Ai stai calma :X Esti cu mine Totu`l va fi bine" Mie` dor de Acele clipe, Mie dor de parfumul din haina ta, Mie dor de tine. Si nu NU e mai bine asa.
3. Intreaba`ma daca mie bine, intreaba daca mi-e dor. Si eu cu lacrimi In suflet Iti spun ca fara tine mor .
4. Curge Lacrima` pe`obrazul ce kandva Zambea .
Plang DE `Mi zbiara inima in mine. Oare nu`i destul?
5. Din ACea seara numai pot sa uit., Cea fost intre noi, n`a fost intre nimeni. Totu`l era Unicat Cu tine, Jur mi-as fi dat Si viata sa nu se fi terminat.
6. Imi spui ca`ti pare rau. Ca e mai bine asa. De unde Sti u? Ca mie bine fara tine In viata mea?
7. Si daca ramaneai iti dadeai seama, EA era UNiCA! Te asculta, Facea totu`l pentru tine TE iuBEA desteptule. si-acum ai distrus`o SE va ridica in picioare candva si atunci vei REgreta. Ca nu a continuat sa fie a ta
Pf. Cam atat. iti spun cand imi mai vine inspiratia
[Mda is facute de mine ]
Hey!
daca pentru putin timp ai crezut co vei distruge, uite'o! dupa putin timp zambestesi e dulce:X!
Si pentru el, esti doar o simpla fata.mai mult de atat nu ai fost niciodata! #
PrOstii, iluzii si cuvinte falSe gen "te iubesc" cOmpOrtament cOpilareSc asta a fost un simplu' test!
#D! Are 13 ani si nu stie ce simte!Azi te yubeste maine te minte. dar nu incerca s'o schimbi.asa e eadaca er a lui, nu poate fi si'a ta!:X#
Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
Orice minut, e un inceput, viata merge inainte indiferent de ce ai facut, poate ai gresit, poate ai mintit, ti-am mai spus, ne vedem acolo sus
Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta, Zambeste celor pe carere ai iubesti, sa simta dragostea ta, Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia!
Inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI.
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
Hey!
Chiar nu`mi pasa daca e ea daca sunt eu! Sti intOdeauna va fi cineva in locul tau` mereu`!?` "
Zi de zi afiseaza zambetu` ei minunat... da` nu s-a gasit baiat care sa merite tot ce are ea de dat`."
Si ma gandesc, si sper, si am ambitia mea, chiar daca` pic, ma`ridic si nu voi renunta pentru ca inca mai pot!"
Ea e fata care te-a ranit cand a plecat. Dar e fata care te-a iubit cum nu ai visat "
tu crezi ca te iubesc, doar ptc te privesc? e o simpla privire de greata ce. tsi da o impresie falsa.`
De ce in felul ăsta? Pentru ca aşa sunt. Aşa am fost mereu, dar nu am avut de ce să le arat şi altora ce scorpie sunt eu!"
nu regret nimic si n`am sa regret niciodata..."
". Nu mai e Ea. Fetita ce tacea! Astazi iti spune PA, ieri poate'i pasa!"
• Zici cã nu mai sunt la fel • Cã m`am schimbat • Dar de fapt niciodatã n`ai ajuns sã mã cunosti cu adevãrat! • ]"
Fara regrete! fara resentimente! invat de la tine sa fiu cat mai rece! vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta."
Hai lasa`ma. Nu mai vreau sa te aud.Nu conteaza ce am zis. Toate astea au trecut. Ce a fost odata e deja sub pamant"
Uraste`mÄ ca de iubit nu esti in stare!
Sunt acum departe si iti pare rau.Numai pot fi piesa unui joc de-al tau.Pare a fi o gluma dar stiam de mult. Un sfarsit inseamna un alt inceput."
antoniutza întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alyna_2132 întreabă: