| heroina;x a întrebat:

Buna ziua happy ajutati-ma si pe mine va rog :X dau funda :* stau cu prietenul mew de 1 luna si 3 saptamani. acum cateva ore ne-am certat dar ne-am impacat. l`am intrebat care a fost motivul certei? si a zis ca ar vrea sa ma schimb. sa fiu mai diferita, mai dragalasa cu el, mai senzuala, sa fiu eu insumi si sa-l fac sa simta ca il iubesc... dar cum sa fac asta? am dat tot ce am putut din mine sa il fac sa simta ca il iubesc dar el cica nu simte sad si i-am promis ca o sa ma schimb. si a zis ca spera sa fie asa. pls help me :X

5 răspunsuri:
| iauru a răspuns:

Daca nu te acccepta asa cum esti si nu tine la tine pentru felul in care te comporti cu el nu te iubeste.
nu ttrebuie sa te schimbi doar pentru ca ti-i cere el
adica daca ai defecte, vicii dar nu ceea ce te reprezinta
sa zicem ca esti geloasa si il stresezi un pic cu asta daca asa esti tu pai asa sa ramai nu sa te fortezi sa fi altfel
fi tu insuti
aah si asculta asta http://www.youtube.com/watch?v=4pk8z0getxM

| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Ia uite draga! Si-a gasit cui sa-i porunceasca!
Draga mea nu-l asculta am avut si eu probleme de-asteaSi crede-ma le-am rezolvat! daca mai spune ceva legat de asta zii in fata "daca nu iti place de mine lasa-ma odata imi voi gasi un baiat bun care sa ma iubeasca asa cum sunt. hotarastete ori ma acepti ori ma lasi in pace. acela care trebuie sa se schimbe tu esti! daxca te paraseste nu fi indurerata ci bucurate ca tiai dat seama cine e el cu adevarat!
La mine a mers
Success

| rex_2081 a răspuns:

Tu singura spui ca ai dat tot ce ai putut. Cum e posibil sa dai mai mult? Nu cumva are pe altcineva? Mai bine renunti la el pentru. ca eu cred ca el e cel care nu (te)iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey fetitzo...,, Cine ma vrea, ma place asa! Nu ma voi schimba pentru altcineva!" dar tu...simti ca te iubeste daca te indruma spre schimbare? daca nu te place asa cum esti nai sanse fato cum am spus mai sus nu te schimba doar pentru ca asa zice el

| alexutzzzzzzzza a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa fi tu insati cand esti cu el. daca nu-i convine sa fie sanatos. daca tu esti multumita de tine f bine, nu merita sa te schimbi pentru nimeni.