| CristianN99 a întrebat:

Am creat această întrebare mai mult de curiozitate, sa vad opiniile unor oameni! Bun! Totul s-a întâmplat ieri dupa amiaza, cand un prieten m-a sunat si m-a rugat sa il ajut sa duca o masa la gunoi! Am fost la el, am luat masa singur, ea nu era asa grea si a ramas sa vin dupa el dupa ce o arunc la tomberon. Dupa ce am aruncat-o în stânga mea pe aleea venea o domnișoară în vârstă de 16, 17 ani maxim.Eu nu eram atent la ea dar am îndreptat privirea spre ea fără să îmi dau seama si am văzut că tot se uita la mine insistent! Văzând-o am intrebat-o, ce tot te uiti la mine? Ea cu o voce mai ciudată spune Da ma uitam pentru ca as vrea sa ma f...t si nu am cu cine. Te-am vazut de cand ai venit la gunoaie. Vreau sa ma f...t tare de TOT!
Pur si simplu am ramas masca!
Eu am 22 de ani si nu as fi nici un fat frumos din lacrimalaughing
Dar asta a fost prea de TOT!
Concluzia ar fi unde s-a ajuns cu lumea asta, eu am fost crescut cu alta mentalitate si alte idei in viata.Nu mi se pare normal.Voi ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Ori fata era foarte glumeata, ori foarte tupeista si usuratica. In orice circumstante nu era o oferta de luat in seama mai ales daca era minora. Amuza-te pe seama acestei intamplari si gata!

| CristianN99 explică (pentru Lioana):

Da asa am si facut, am vrut decat sa inpartasesc cu cineva intamplarea! Ms de raspuns si toate cele bune!

4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Mananci calule ovaz?

| mentholinks a răspuns:

Si-a batut joc de tine. Nu ti-ai dat seama?

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Ori facea misto, ori chiar voia. laughing
Desigur ca nu e normal. O fata educata nu ar face niciodata asta.