| Ioana2675 a întrebat:

Buna ziua, am dat sala în Piatra Neamț acum câteva zile și era un polițist super drăguț care mi-a semnat fisa, as vrea sa îl găsesc, însă după numele acela, nu dau de el, cum as putea face?

Răspuns Câştigător
| VrRos05 a răspuns:

Ia uite dragă Violeta, că există și femei care sar pe barbati, nu ce spuneai tu în topicile anterioare

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai putea face nimic, ca nu-i normal sa cauti si sa agresezi un politist.

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Ce vrea fata asta nu este posibil, fiindca politistul ala era in exercitul functiunii, nu la flirt cu ea.

| VrRos05 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ia uite dragă Violeta, că există și femei care sar pe barbati, nu ce spuneai tu în topicile anterioare

| dullcat a răspuns:

Daca erai atat de interesata cred ca te-ai fi utitat sa vezi daca are sau nu inel.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu are conturi de socials, nu ai cum altfel.
Numai după numărul de telefon să îl găsești pe WhatsApp și cam atât.

| anonim3248 a răspuns:

Nu îl căuta că de polițistul ăla se îndrăgostesc zeci sau sute de femei ca tine și nu are nevoie el să îl caute femeile - are câte vrea și frumoase și deștepte.

| Parakeets a răspuns:

Să-l cauți în ce sens? happy
Te-ai îndrăgostit sau doar să-i mulțumești? happy
Dacă e prima parte, te încurajez să începi căutările în online. Caută tot ce se poate găsi în orașul tău pe Facebook, Instagram. happy
Apoi încearcă să cauți pe grupurile de Facebook de la tine din oraș, ce au legătură cu legislația sau orice legat de permis și examenul auto. happy Apoi restrângi căutările până îl găsești pe acel policeman. happy
Succes!
Așteptăm vești, dacă e cu noroc. happy

| VrRos05 a răspuns:

Îți spun eu dar da-mi insta în privat

| Ioana2675 explică (pentru VrRos05):

Lasa mi l tu și te caut eu, eu nu îți pot da mesaj in privat momentan, abia ce mi am făcut cont ))

| VrRos05 a răspuns (pentru Ioana2675):

Sa îl las în privat?

| VrRos05 a răspuns (pentru Ioana2675):

Scz am văzut tarziu

| Ioana2675 explică (pentru VrRos05):

Da

| VrRos05 a răspuns:

Dacă voi femeile nu puteți sa cereți un amărât de insta.
Și mie îmi e rușine ca băiat dar nu se intampla nimic dacă ceri un insta, ori îți dă ori no