| Ursulece35 a întrebat:

Bună ziua,am fost la dentist și mi-a pus o plombă la un dinte și mi l-a curățat a zis ca mai avem de lucru și mi-a mai făcut o programare ca atunci să plătesc tot,dar nu am mai mers, se întâmplă ceva. Sunt în Germania

4 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Dacă ai e-card de sănătate nu plătești nimic! adică asigurare de sănătate, bine înțeles pe baza unui loc de muncă! se oferă acel e-card de sănătate.

Păi se poate Doamne Dumnezeule ferește se poate infecta acea zonă unde este plombată de medicul dentist, dacă ția spus să revi la el la cabinetul lui medical trebuie săte întorci, fiindcă este înspre binele sănătăți tale.

| Cresta a răspuns:

Plomba aia e provizorie. Are sa cada. Si vei avea probleme cu dintele. Mai bine du-te sa-ti termine lucrarea.

| MarianWLF a răspuns:

Termina lucrarea daca nu vrei sa te coste de 5 ori mai scump cand ramai fara dinte, sau achita-ti ce ti-a lucrat pana acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce ti-a facut este doar o curatare nu o plomba, deci pansamentul ala provizoriu va cadea si vei avea probleme mai mari daca nu mergi de urgenta sa-l finalizeze.

Pana la urma este doar pierderea ta, fiindca dintele se va caria pana il vei pierde de tot, iar factura din Germania va sosii curand, fiindca Germania si Romania au acord de recuperare a doatoriilor, prin executare silita.