| danaiilinca a întrebat:

Buna ziua! Am o fiica, eleva in clasa a 10-a. Am fost sfatuita de catre doamna diriginta sa fac cerere de retragere, deoacere a acumulat multe absente si rista ca ramana repetenta. Doamna diriginta a mai spus ca imediat dupa ce se aproba cererea de retragere, pot sa fac cerere de inscriere la seral, ca sa nu piarda anul. Azi, doamna director, mi-a transmis ca nu se poate anula cererea de retragere, deci...a pierdut anul scolar. Aveti idee daca Inspectoratul scolar, poate ajuta ca sa nu piarda anul?

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

De ce nu ai cerut transferul la seral direct și nu retragerea. Apelează la Inspectoratul Școlar și roaga- i sa se implice și să fie transferata la seral. Interesul învățământului este sa nu piardă elevi și nu sa-i oblige sa se retragă. Mai bine îți zicea sa faci rost de acte prin care sa motiveze absențele. Succes!

| danaiilinca explică (pentru TamplaruAnisoara):

Mi-au cerut scutiri, dar nu aveam de unde sa iau atatea. Le-am spus clar ca vreau sa o mut la seral, iar ei m-au pus sa fac retragere... spunand ca imediat dupa, o pot inscrie la seral. O sa cer audienta la Inspectorat. Multumesc!

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A pierdut anul scolar. L-a pietdut deja? Dacă l-a pierdut, Inspectoratul nu va modifica situația.