| deia_9483 a întrebat:

Buna ziua am o mare problema. Am 16 ani jumate si acum o saptamana am facut petting cu prietenul meu numai ca el mi. a apasat prea tare cu penisul si m. a dizvirginat am simtit o durere cumplita si dupa aia a inceput sa curga mult sange. stiu am fost o proasta stiu ca nu trebuia sa fac asta dar asta e. dupa aia m.am dus am facut dus si mentionez ca nu m. a penetrat dupa doar m. a apasat si atunci. din greseala. dupa o ora am luat pastila de a 2 zi escapelle ca sa fiu sigura ca nu exista niciun risc (nu a ejaculat). dar astazi a inceput sa imi curga sange si am crampe. E posibil sa fie vorba de o sarcina? Mentionez ca menstruatia mi. a trecut pe 4 august si evenimentul acela ingrozitor s-a intamplat pe 6. ce ma sfatuiti sa fac. va rog ajutati.ma stiu ca am gresit dar nu stiu ce sa fac.

1 răspuns:
| underground05 a răspuns:

Stai linistita nu cred ca ai ramas insarcinata,crampele sunt oarecum normale, organismul tau trece printr,o serie de schimbari adica daca te.a dezvirginat nu mai esti fata deja te numesti femeie, si e normal sa ai stari de indispozitie, sau sa ai crampe! bafta