| Rama89 a întrebat:

Am observat ca de o perioada imi place de un curier care tot vine saptamanal sa-mi livreze colete. La inceput nici nu-l bagam in seama, ii plateam si gata dar acum parca ma emotionez cand stiu ca trebuie sa vina. Eu sunt singura nu prea am avut relatii serioase dar nu stiu cu ce ma atrage acest om mai ales ca e si mai in varsta decat mine. Am o atractie fata de barbatii mai in varsta decat mine, am mai scris anul trecut tot aici ca imi place de un vecin casatorit si cu copii. Nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gandesc la acel curier pentru. ca nu vreau sa-i spun aceste lucruri.

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Ar trebui sa afli in primul rand daca e căsătorit sau are pe cineva. Dacă da, atunci ai un motiv foarte bun pentru a ți-l scoate din cap.

5 răspunsuri:
| AwGenetix a răspuns:

Si crezi ca o sa ne asculti sfaturile? esti plina de hormoni, ai nevoie de sex asta ai tu nevoie. Evident, nu vezi latura barbateasca in copii din randul celor de varsta ta, dar daca vrei un sfat bun, stai departe de baieti mai mari de 6-7 ani decat tine. nu te vei alege decat cu ceva sex si cam atat. si cu alte probleme, evident. intra repede intr-o relatie cu cineva de varsta ta, si ia-ti de-acolo ce ai nevoie.

nu te astepta sa-ti explic de ce pentru ca nu facem aici manuale de viata. e un sfat, il poti urma sau. nu.

| Rama89 explică:

Nu stiu daca e casatorit sau nu dar si daca ar fi singur tot nu i-as spune ca imi place de el. Eu am aproape 29 de ani si nu prea am avut relatii de lunga durata pana acum, nu prea imi plac barbatii de varsta mea. In continuare imi place si de vecinul de care am scris mai demult dar cu el nu m-am mai vazut fata in fata de vreo 4 luni. As vrea sa imi scot din cap acesti barbati, ambii au peste 40 de ani si oricum nu m-as baga sa le stric familiile.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca sa nu mai comanzi o perioada la acea firma de curierat.

| Steregoi a răspuns:

E cumva Jason Statham?

Daca vrei sa scapi de curier si sa nu te mai gandesti la el va fi necesar sa nu te mai uiti la filmul "Curierul" cu Jason Statham.

| Rama89 explică:

Treaba e ca de cate ori comand ceva de pe internet mi s-a nimerit de cateva ori sa-mi vina tot acelasi curier. Am nimerit si alti curieri dar nu mi s-a mai intamplat sa-mi placa de ei si nici nu-mi doresc. Dar nu stiu de ce mi s-a pus pata pe acesta. Eu nu as vrea sa-si dea seama ca il plac, oricum nu vorbesc nimic cu el doar il salut, ii platesc si-i multumesc. Cand comand ceva de pe internet eu nu pot sa-mi aleg firma de curierat.