| Iahimder a întrebat:

Buna ziua
am pus o intrebare ieri si nu apare pe nicaieri. sa inteleg ca nu a fost acceptata? daca da, din ce motive?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Poate intrebarea ta nu respecta regulamentul. Motivele sunt diverse ->>> Prin intrebari neconforme ne referim la:
- intrebari triviale sau nu pot avea un raspuns obiectiv (Ex: "Cum ma simt astazi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceti?" etc)
- intrebari care au continut obscen sau injurios (includem aici intrebarile prin care alti utilizatori sunt jigniti, persiflati, etc)
- intrebari care contin informatii ce aduc atingere dreptului la viata privata a utilizatorilor TPU.ro sau a tertelor persoane
- postari care nu sunt intrebari (de exemplu "uite o melodie faina!")
- intrebari care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc),
- intrebari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc"etc);
- intrebari care nu corespund specificului site-ului sau sunt o forma de spam/ publicitate nesolicitata
- intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta...". Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici )
- intrebarile care contin linkuri de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#08

| Iahimder explică (pentru neluL):

O sa repet aici intrebarea pe care am pus-o ieri pe acest site. cautam un elev de la un liceu din ialomita si intrebam daca este cineva care invata acolo pentru a-mi oferi eventual informatii suplimentare despre el. intrebarea era de asemenea postata la categoria conversatie...

| neluL a răspuns (pentru Iahimder):

Mai scrie o data intrebarea aici http://www.tpu.ro/adauga-intrebare Nu vad motivul pentru care sa nu fie aprobata.(reformuleaza corect intrebarea)

| Iahimder explică (pentru neluL):

Intre timp am rezolvat problema pe alte cai mai putin sofisticate. se pare ca uneori sa apelezi la simplitate este mai de ajutor decat vesnicul google care mai da eroare. mersi de lamuriri. sper ca nu am deranjat

| neluL a răspuns (pentru Iahimder):

Nu ai deranjat cu nimic! Cu placere! bye, bye wave

5 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Eu nu îţi răspund la întrebare, vreau doar să-ţi spun, ca îmi place poza pe care o ai. smug De asemeanea şi serialu.