Mergi la o banca acolo si intreaba care sunt conditiile lor de creditare.
In Romania, poți obține credite de nevoi personale sau credite ipotecare pe baza veniturilor din străinătate, însă, trebuie să îndeplinești mai multe condiții și să prezinți documente care demonstrează realizarea veniturilor.
https://www.cec.ro/credite-venituri-strainatate
Poți aplica la un credit in Romania, dacă optezi pentru un credit garantat cu ipotecă imobiliară.
Trebuie doar să ai venituri obținute din contracte de muncă derulate în străinătate timp de minimum un an.
https://intreb.bancatransilvania.ro/......un-credit/
Fara act de identitate nu treci nici o vama!
Suntem in UE, putem calatori fara pasaport, doar cu buletinul. Iar buletinul e un act de identitate!
Buna dimineata! Va multumesc frumos pentru raspunsurile dvs. Legat de actul de identitate stiam ce mi-ati spus dvs doar am intrebat de curiozitate pentru ca asa am auzit la televizor in urma cu maxim 7-10 zile. La CEC Bank am fost chiar ieri inainte de pranz iar una din angajatele lor mai mult m-a speriat decat sa ma ajute in momentul cand mi-a spus cat ar trebui sa platesc dobanda in cazul unui imprumut facut la ei. Iar cei de la Banca Transilvania din cate am vazut de-a lungul timpului la propria Mama schimba dobanzile de pe o zi pe alta cum vor ei...
Este firesc sa platesti dobanda la imprumut. La orice banca iei imprumut, platesti dobanda. Insa dobanda poate varia (in functie de BOR sau IRCC) sau poate fi fixa pe cativa ani.
Fa o simulare de credit, ca sa intelegi mai bine cati bani vei avea de returnat si cum.
Mama ta poate face o refinantare de credit, in conditii mai avantajoase. Trebuie sa mearga la banca si sa intrebe.
Referitor la împrumuturi fiecare banca are politici diferite! Trebuie sa ai un istoric " BUN " de plata! *( inclusiv la facturi de utilități)! Fără un istoric care sa demonstreze ca ești BUN platnic cam greu! Eventual cu dobânzi mai mari sau garanții! Peste tot și în România și Austria și în Cuba dacă vrei! Un client fidel la o banca și cu un istoric BUN poate primi credite în condiții preferențiale!
Se vor face controale aleatoriu *( " loterie " )
La punctele vamale de Vest! Nu lasă ăștia asa ușor haturile din mâini! Mai ales când vorbim de trafic de minori sau droguri!
Din 1.01. 2025! Se da liber la fuga!
AdeAdelina578 întreabă: