Nu stiu ce se poate intampla in asemenea situatie. Dar ai timp 36 de ore sa ridici coletul.
Pe frigul asta nu imi vine sa ies din casa, de abia luni sunt nevoita sa plec si pot trece inainte de munca pe acolo, dar deja expira timpul si nu stiu daca nu o sa se blocheze automat
Inseamna ca nu ai ceva prea important in acel colet. Sau esti foarte comod.
Ambele,nici nu ma grabesc sa il primesc, suma pentru acel colet este derizorie, 11 lei,daca nu il mai gasesc luni dimineata,nu moare nimeni, nu merita efortul sa ies pe vremea asta special, plus ca stiam ca in daca sunt aduse coletele in weeekend, perioada cand il ridici e mai lunga, numai ca probabil din cauza comenzilor foarte multe, au scurtat timpul de ridicat.
Fara a te jigni dar la ce drk ai mai comandat? Cineva munceste pentru comanda ta derizorie.
Am comandat mai multe produse dar sunt de la diferiti colaboratori ai Emagului si le primesc pe rand in functie de cum sunt trimise.Si mie mi-ar fi placut sa le primesc toate odata dar asa se procedeaza la ei.Nu am cum sa le cer sa mi el aduca acasa ca nu prea sunt eu la orele cand vin curierii si este mult mai comod sa le ridic cand pot de la easy box
Deci, cam pe rand, trebuie sa le si ridici de la easybox. Daca nu ridici un colet si va fi returnat, mai tare te complici.
Dacă e acolo îl poți ridica cel mai probabil.
Și da curierii vin și la 6 dim.
Nu mai poți. Coletul este returnat la o bază și apoi la firmă. Eu am pățit asta.
Mizez pe faptul ca expira timpul la ora 2 noaptea si ma indoiesc ca trec curierii la ora aia sa ridice coletul.Intentionez sa trec pe la 7 sa il ridic, intrebarea e, se blocheaza lockerul si nu il mai pot deschide pentru ca nu imi e teama ca ia coletul atat de devreme
Te îndoiești degeaba. Lockerele se golesc fix noaptea. La 7 coletul tau o sa fie pe drum înapoi spre magazin. Ideea de easybox e sa fie aproape de tine. Nu sunt -30 de grade, poți face un efort dacă chiar vrei coletul. Eu v-as cere a doua oară transportul dublu. Plătește livrarea prin curier dacă ți-e lene.