| Mihai8711 a întrebat:

Buna ziua am si eu o problema am instalat windowsul si am alocat 25 GB pe partitia C si am instalat cateva programe si gata s-au dis cei 25 gb adica am mai rams cu 2 Gb dar nimic nu ocupa atat programele ocupa 2 -3 gb ce ocupa tot spatiul? va rog spuneti-mi

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Windows-ul ocupa intre 10 -22GB. Nu inteleg la ce ai facut partitia C asa de mica stiind ca toate programele se instaleaza in C. Acum ori faci reinstalare windows, ori maresti partitia C cu ->Easeus Partition Master. Cu varianta gratuita (Home)aici http://download.cnet.com/......63346.html poti face chestia asta foarte usor: Ai o bara pe care sunt trecute toate partitiile. Cu mouse-ul micsorezi partitia adiacenta partitiei C, si apoi tragi marginea partitiei C în spatiul eliberat. Datele se înmagazineaza, si la urmatorul boot sînt puse în aplicare. E drept, dureaza ceva, dar nu pierzi nici o data.
E bine sa defragmentezi mai întîi partitia de unde iei spatiul de alocat pentru C.
Deci repet:pur si simplu poti trage de colturile partitiilor cu mouse-ul ca sa le redimensionezi. Intai micsorezi D-ul apoi maresti C-ul in spatiul liber creat!
Pentru siguranta ta nu uita sa faci un backup la fisierele importante - uneori mai exista si accidente!
Succes!

0 răspunsuri: