| Dinter_Andreea_1990 a întrebat:

Am un caniche de 8 luni de zile care in mod normal este un caine foarte activ, dar in luna februarie am avut un episod mai putin fericit intr-o dimineata am observat ca la orice miscare pe care o face scheauna, am fost cu el la medic l-a controlat si a zis ca nu are nimic doar ca prezenta dureri la gat si ca e posibil sa fie de la zgarda etc si ca ne recomanda hamul.Am facut cum a zis i.am administrat 14 zile anitinflamator am folosit ham si a fost super ok pana acum 5 zile cand intr-o seara a cazut din pat si au inceput iar durerile.Am fost iar la doctor iar antiinflamator doar ca de data asta nu a mers ce era din ce in ce mai rau. Dupa 3 zile cainele nu mai putea merge bine isi scapa bazinul in timp ce mergea dureri durei febra si iar am mers cu el si mi.au spus ca este posibil sa aiba meningita. Am inceput de 2 zile tratamentul cu antibiotic steroizi si pastilute anti voma, sirop pentru stomacel etc.precizez ca locuiesc in Anglia si doctorul mi-a zis ca are nevoie de un rmn pe care sincer nu am posibilitatea sa il platesc pentru ca cost 1000-2000de lire. ce observ ca de 2 zile nu il mai doare nimic se plimba mananca totul este normal pana la mers pentru ca isi mai scapa piciorusele nu are foarte mare stabilitate dar parca nici nu isi da seama intrebarea mea este cat timp trebuie tinut tratamentul ce sanse are sa isi revina si ce pot face pentru el in sitiatia data cum imi dau seama ca s-a vindecat.Am uitat sa spun ca a avut o otita la ureche pe care am tratat.o cu spalaturi si un gel.va multumesc pentru timpul acordat si sincer imi doresc sa primesc cele mai bune sfaturi cu ce sa il hranesc in perioada asta. precizez ca de cand este mic a mancat doar conserve si mancare uscata acana plus lecume crude mere, branza in fiecare saptamana ou si tot ce este mai bun si nu stiu ce sa fac sa il ajut sa se refaca cat mai repede

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doctorul ti-a pomenit ceva de leziuni ale maduvei spinarii? Ar trebui sa strangi bani si sa-i faci RMN-ul ca sa vezi care este cu adevarat problema, si sa iei in calcul si o posibila operatie. Pe mine la asta ma duce cu gandul ce descrii tu ( daca avea dureri la gat e posibil ca discurile cervicale sa preseze maduva spinarii si de aici si problemele cu "scapatul" picioarelor sau a bazinului ), ai mai putea sa consulti alt doctor. Poate ca nu este chiar atat de rau, dar RMN-ul tot consider ca trebuie facut.

Ai putea sa ii dai si hrana uscata sau umeda de la Applaws.