Intrebarea cheie...chiar trebuia să primești un colet din UK? Adică ai comandat ceva, știi cine l a trimis?
Nu am comandat nimic, o cunoștință a vrut sa trimită un cadou de Crăciun
A vrut sau chiar a trimis?
Că e foarte cunoscuta țeapă asta cu platit o sumă că sa primești coletul. Era o valoare așa mare in colet? Că poate te pune sa plătești taxe vamale
A trimis coletul, deși am rugat persoana respectiva sa nu facă asta. Nu știu ce conține acel colet, fiind cadou de crăciun, însă la teapa m-am gândit si eu, deși persoana în cauza susține ca nu e...
Si ai intrebat ce reprezinta acea taxa?
Ai primit o factura pe banii achitati?
Nu am primit nimic... În mod normal când trimiți o suma de bani prin transfer bancar, suma respectiva ar trebui sa apară în cont în maxim o ora, deși e mult spus, nu după o luna și jumătate... Ma gandesc foarte serios ca e o mare țeapă. Oricum nu mai aveam de gând sa plătesc din nou suma respectiva și nu ma sensibilizeaza amenințările la care decurge agentul companiei de transport
A doua plata pe care o solicita cica ar reprezenta perioada cât a stat coletul în custodia lor
Nu se intampla nimic daca nu il mai ridici dar vei ramane fara banii pe care i-ai platit.
Anonymus101 întreabă: