| dof21 a întrebat:

As vrea sa intreb utilizatorii www.tpu.ro un singur lucru. Oare nu ar fi dragut atunci cand pui o intrebare sa incepi cu "Buna ziua/Salut" etc. si sa termini cu "Va multumesc anticipat". Sa fie o regula de baza pentru utilizatori!
Nu stiu cine este administratorul acestui site, si nu stiu cat este de greu de schimbat "template-ul " dar atunci cand postezi o intrebare oare nu este posibil ca sa apara direct, "Buna ziua" la inceput dupa care sa poti scrie intrebarea.
Este doar o simpla propunere nu o luati in nume de rau.
"Va multumesc" :P

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu sunt de acord.
Am salutat și de bun venit și de rămas bun, în formă scurtă.
Poți intra la profilul meu.
Am învățat să respect de la cel mic până la cel cu barba sură.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca ar fi in regulament acest aspect as respect-o cu siguranta. Dar prefer sa trec direct la subiect mereu fara introduceri sau finaluri. Dar m-as putea obsinui cu ideea la un moment dathappy

| Ana a răspuns:

Fiecare intreaba in felul lui.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Pai este o atitudine corecta cea propusa de tine.
Insa important este ca cel care citeste sa perceapa.
Numai bine!

| dyddyyyx18 a răspuns:

Pai depinde de intrebare. Cand e o intrebare, pusa din curiozitate, nu cred ca e cazu`, poate doar un buna/salut.
Dar in cazul in care e ceva important da.
Numai ca "la moda pe TPU" e in loc sa zici "va multumesc anticipat", zici "(cu sau fara pls) dau fundita."

| J u s t a răspuns:

Nu cred ca este important felul in care incepi sau termini o intrebare, ci modul in care o adresezi (sa fie inteleasa de cititor etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, nu e obligatoriu sa se zica "buna" mereu, atata timp cat se tine cont de bunul simthee heewinking. De multumit, chiar cred ca ar fi cauzul, totusi, nu cred ca ar trebui sa ni se impuna asta, fiecare este liber sa se exprime cum vrea si dupa cum am spus mai sus, daca e exprimare cu bun simt e okwinking.