| Davidoaia a întrebat:

as vrea sa stiu si eu, cat de bune sunt aceste pastile / suplimente pentru memorie /concetrare? Ajuta cu ceva, poti retine mai usor notiunile invatate? sau e doar reclama. As dori sfatul unui medic sau al cuiva care a incercat asa ceva. Va multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| suMRed34 a răspuns:

Pastilele pentru memorie sunt bune daca le iei pentru o perioada scurta de timp, pe parcurs organismul nu mai reactioneaza la stimulii produsi de substantele din pastile. Ele in general contin lecitina. Daca ai vreun examen care se apropie si doresti sa iti maresti rata de reusita e bine sa iei cu 2 saptamani inainte.Eu,ca sportiva, iau de exemplu cu 2 saptamani inainte de concursurile importante cate 2 pastile pe zi pentru ca sporesc si capacitatea de concentrare, nu numai memoria.In general ele te ajuta sa fii mai atent asupra lucrurilor pe care le inveti si vrei sa le asimilezi. Sper ca ti-am fost de folos.

| Davidoaia explică (pentru suMRed34):

Cateva recomandari? big grin

| suMRed34 a răspuns (pentru Davidoaia):

Eu din acestea iau inainte de concurs, sunt cele mai aproape de natural de pe piata : https://catalinaplaton.files.wordpress.com/2012/05/lecitina-walmark.jpg

2 răspunsuri: