| Kitty* a întrebat:

Buna ziua!
Ati putea sa ma ajutati si pe mine? Am o problema... oarecum, de securitate, la Yahoo Messenger. Mi-am facut un nou ID pe problema ca, pe celalalt (si acela destul de nou) primeam cereri de adaugare in lista de la persoane necunoscute. In acesta nou am in lista doar prieteni, persoane cunoscute, si totusi am primit vreo 2 adaugari de la necunoscuti (ceea ce nu-mi place, sunt persoane pe internet sa spunem nu educative). Nu le dau accept, am optiunea Ignore la toti cei ce nu sunt in lista mea.Doresc sa imi protejez ID-ul, pentru ca imi displace sa primesc aceste solicitari.Ma intreb de unde imi stiu userii aceia ID-ul. Poate la intamplare...Nu sunt sigura. Vreau sa ma contacteze doar persoane cunoscute (mentionez ca nu am postat ID-ul pe internet). As mai dori sa intreb daca exista un program de generat ID-uri (de exemplu, scrii un cuvant si iti da id-uri care contin cuvantul respectiv - ceea ce imi poate raspunde la nedumerire ) si cum as putea sa-mi securizez ID-ul de messenger? Ce credeti, voi ati avut de a face cu probleme de acest gen? Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi frumoasa! kiss

1 răspuns:
| unicka a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva, id da cred ca ti-l poate afla la plesneala, sau ti-ai facut cont cu noua adresa pe ceva site-uri si ti-a ramas acolo id? nu stiu ce sa zic da ignor si gata!