| Lorena6879 a întrebat:

Bună ziua, azi mi-a adus un curier pachetul ce l-am comandat si tot ok, pana sa ii dau euro in loc de lei. S-a enervat, m-a înjurat si nu a avut rabdare sa schimb banii. E normal asa sa se comporte un curier cu clientul? Ce a putut avea de s-a supărat așa? Nu imi vine sa cred

Răspuns Câştigător
| ionur a răspuns:

Sunt și asa oamenii pe pământul asta sunt fel și feluri nu o să-ți vina sa crezi

| Lorena6879 explică (pentru ionur):

Știu, dar eu sunt cu anxietate socială, daca imi vorbește cineva urât ma supăr.

| ionur a răspuns (pentru Lorena6879):

El nu știe sa fie om sa comportat urât cu tine. nu te ești de vină El este ca nu știe sa fie om adevărat

Ms happy

Bine

| AloneMan2427 a răspuns (pentru Lorena6879):

Eu il bat

34 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vina este a ta, trebuie sa ai bani schimbati cum era cazul tau din euro in lei, Romania nu a trecut la euro deci nu poti plătii decît in lei, curierul s-a enervat pe buna dreptate, ala vine sa i ti aduca comanda la usa nu stă sa i ti faca tie transfer din euro in lei sa i ti schimbe, asta era treaba ta dar ti ai batut joc de el si acum tot tu esti cu nasul pe sus, a avut dreptate, daca era unul mai rau nu i ti dadea coletul, nu ai banii schimbati, pa ne vedem alta data.Ti a dat coletul sau nu ca nu ai spus.Cum ai rezolvat ai schimbat banii sau i ai dat euro curielului.

| RAY a răspuns:

Cum erai imbracata?

| Lorena6879 explică (pentru RAY):

Simplu, cu blugi si o un hanorac.

Nu vad ce treaba are cum erai tu îmbrăcată dar sunt și asa bolnavi dacă sa ajuns sa se ia cineva după felul în care te îmbraci sau sate judece după cum te îmbraci este de groaza acel om stai departe de așa oamenii au probleme serioase.

Mi-am dat seama

Bine happy

❤️❤️ Ms de incurajare

| MISLO a răspuns (pentru RAY):

Bruh, de ce întrebi?

| RAY a răspuns (pentru MISLO):

Omule duci lipsa de socializare

| MISLO a răspuns (pentru RAY):

Pe bune, ai intrebat cu ce a fost îmbrăcată pentru a știi tu sau pentru a afla daca curierul respectiv sa comportat urat si neprofesional cu fata pentru faptul ca a fost îmbrăcată normal? Ca curierul nu a refuzat euro pentru ca ea nu sa îmbrăcat sexy.
Si apropo nu știi cine sunt si nici ce lipauri am.So shut up.

| RAY a răspuns (pentru MISLO):

Fix ce spuneam

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tu ai gresit ca nu te-ai interesat din timp daca poti plati cu euro.
Dar el a gresit mai mult, prin comportamentul neprofesionist. Daca te ajuta, sa stii ca il poti reclama fara probleme. Chiar daca nu putea accepta plata in euro, este obligat sa se comporte frumos cu clientii. Tu platesti livrarea, il platesti pe el indirect.
Nu e corect sa se comporte urat cu tine, nu are acest drept.

| Lorena6879 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai știu asta, chiar de aia m-am supărat asa

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Lorena6879):

Reclamă-l, să știi că nu va mai face așa nimănui big grin

| relian a răspuns:

Ce ar fi daca toti clientii ar veni cu euro si sa astepte ala dupa fiecare sa mearga sa schimbe banii laughing nu ar mai duce nici jumate din pachete.

Traiesti in RO acolo se foloseste leul nu euro,cum sa vii la om sai dai euro laughing,norm al ca s-a enervat.
Ca tea injurat asta da nu-i frumos,dar eu in locul lui plecam, nu iti mai dam nimic, duceam pachetu inapoi, scriam ca clientu n-a avut bani sa dea, pentru ca asta a fost si adevaru, nu ai avut bani.

Pai sa zic tu ma imprumuti cu 1 mie de lei apoi ne intalnim sa iti dau datoria si apar cu yeni japonezi laughing sau mai stiu eu cuc e bani din africa, ce faci?

| haileewatson a răspuns:

Trebuia sa te interesezi din timp daca poti plati in euro. El trebuie sa trimita banii aia inapoi la destinatar. Data viitoare fii mai atenta si intereseaza-te din timp.

| Lorena6879 explică:

Binesad

| Lorena6879 explică:

Tu crezi ca am pus intrebarea asta pentru a ma agața băieți? Mislo nu ma sprijinit in modul in care ar vrea sa ma agațe. Nu mai caracteriza

Oamenii ăștia nu au un Dumnezeu.

Sper sa deschidă ochii și sa il găsească

Nui nevoie să-l caute nimeni el vede și aude totul.

Asa e

| MISLO a răspuns (pentru Lorena6879):

Fii puternica si arătați tie ca poți face orice, nu trebuie sa demonstrezi la nimeni nimic. Capul sus si înainte, ești tânără si frumoasă. Deci nu te lăsa la o vorbă a unui ciudat

| MISLO a răspuns:

Știi, nu ii lua in seamă pe ăștia. Si eu am anxietate socială dar am învățat sa nu ii mai iau in seamă pe toți needucații care se cred mari.

| MISLO a răspuns:

Ba, da macar de vorbea frunos cu fata. Totuși ca bărbat cate ai pe cap, nu vorbești urat cu o fată mai ales străină

| MISLO a răspuns:

Si tu cine ești sa injosesti si sa poreclezi pe alții?

| ionur a răspuns (pentru MISLO):

Și ăla alt bolnav se leagă de oamenii nevinovați.

| MISLO a răspuns (pentru ionur):

Nu poate sa aiba un iq mai înalt, se ia de mine ca sunt afro. Wth bruh.

| PRaPRa a răspuns:

Te-ai comportat extrem de neprofesionist.