Este doar o SUGESTIE... decizia finala iti apartine tie, daca vrei sa-i adaugi sau nu.
Cum adica sugestie scrie adauga prieten eu nu inteleg de ce zice ca e prieten adauga prieten cand eu nici nu cunosc e ceva nebunesc aproape ma internez la sectia psihiatrie
Este un serviciu de SUGESTIE prieteni, fiindac aveti pe cineva in comun sau nu, si daca vrei ii adaugi daca nu, nu-i adaugi.
Nu te obliga nimeni si din atata lucru nu trebei sa ajungi la nebuni, ca NU te forteaza sau iti baga nimnei, nimic pe gat!
ESte UN SERVICIU GRATIS, OFERIT DE fACEbOOK SI iNSTAGRAM, de a-ti sugestiona o posibila pritenei cu diversi useri.
Ignora sugestiile si nu-ti crea stres inutil, ca nu-ti baga nimeni pe gat aceste prieteni, ramanad strict la latitudinea ta daca vrei sa te imprietenesti cu ei sau nu.
Am vorbit cu nevasta nici ea nu înțelege zice ca o insel ca vede femei ca apar sa fie prietene da eu nu am prietene femei nu inteleg de ce apare prieteni
~inseamna adauga prieten pe retelele de socializare ~
vă vedeți reciproc pozele/postările (dacă am ințeles bine intrebarea)
Sunt sugestii pe baza prietenilor comuni pe care îi aveți în lista.
Nu-i cunoști personal, nu-i adaugi in lista sau nu le dai accept. Simplu.
Zice adauga prieten si ma innebunit vorbesc cu nevasta ii zic uite nevasta tu stii pe asta zice caniciea nu stie da totusi imi apare acolo adauga prieten deunde stie reteaua sociala ca e prieten.
Si aici pe TPU imi apare creca ma internez cateva zile la sapoca caci cedez nervos
vladpopescu502 întreabă: