Buna ziua!
Eu cred ca rockerii sunt fiinte foarte inteligente, citite, destepte, civilizate, cinstite si foarte capabile spre deosebire de ascultatorii altor genuri muzicale.
Doar si numai vorbe bune aduse la adresa tuturor rockerilor.
Persoanele care se identifica in acest stil muzical sunt foarte serioase.
Pe cand "manelarii" sunt foarte dezaxaţi şi au un comportament ordinar.
Nu am intalnit manelisti cu facultati sau sa fi citit vreo carte.
Mie imi plac baietii rockeri.
Muzica educa!
Mi-a plăcut ceea ce a zis "AlexandraAlelovesU", pănâ în momentul ăsta nu eram de acord cu ea...
Sunt de aceeaşi părerea cu ea.
Îmi plac pletoşii, de obicei.Asta nu înseamnă că toţi care se cred rockeri sunt cum a zis AlexandraAlelovesU.Sunt rockeri cu care chiar nu ai ce să vorbeşti.
Oameni ce ascultă rock. Rock-ul este un gen de muzică frumos şi pot spune şi interesant, captivant (includ şi metal-ul). Până acum ceva timp eram şi eu metalist din ăla rău (nu ştiu cum să mă exprim altfel), adică aveam părul până cam pe la jumatea spatelui, în dulap aveam doar chestii negre şi altele. Asta nu însemna că nu înţelegeam ce cântă ăia şi mă îmbrăcam aşa ca să mi se dea atenţie sau căcat, dar spuneam aşa, că eram ca majoritatea celor ce ascultă acest gen. Acum mi-am schimbat felul de a mă îmbrăca dar ascult aceleaşi chestii. Mă rog. Personal când aud pe cineva că ascultă rock nu mă gândesc "uite bă că ăla e mai deştept decât turma" fiindcă am întâlnit rockeri foarte retardaţi şi oameni cu alte gusturi muzicale mult mai cultivaţi şi buni. Totul constă în cum percepi mesajul şi ce fel de persoană eşti.
Buna!
O parere buna, imi place stilul lor cu plete si cu bratari si tot felul de bijuterii mai ales cu tepi tinte.Genul Rock imi place foarte mult, si cred ca rockerii incearca sa reprezinte acest gen de muzica, oricum mie imi place cel mai mult Pop{Michael Jackson} dar si rock-ul imi place foarte mult, are ceva aparte aceea chitara...
Ce sa mai zic respect pentru rockeri!