Că divinația este o metodă veche de consiliere. De ea poți beneficia dacă cel ce o practică nu este excroc. Dacă este profesionist, din acel aleator el poate genera sfaturi pentru situația ta concretă și își bazează autoritatea pe - cărțile nu mint niciodată.
Dar asta depinde de editură.
Iar despre adevărul rezultatului, nu există adevăr absolut, nici minciună perfectă. Depinde de context.
Dacă ești chiar disperat, și în răspunsul pe care îl primești vezi o luminiță la capătul tunelului, poate merită banii.
Eu de exemplu glumesc așa.
Pentru 5 lei îți ghicesc trecutul, prezentul și viitorul (îți ghicesc în orice, și în găinaț de vrabie). Pentru 1 leu în plus, viitorul ți-l și aranjez. Cât de tare? De 1 leu. Logic. nu? Evident.
Probabil nici online si nici fizic nu prea ar avea acel "gram de adevar" in ele. Dar sa zicem ca da
Hahah, nu neapărat, întreb numai de curioasă..am tot văzut ca cică ar fi adevărate. dar nu știu cât sa ma încred, sa zic asa. deși partea ciudată e ca am intrat pe un site din asta și mi-au cerut numai numele și data nașterii mele și practic mi-au descris viața..de asta întreb, ca ma gândesc ca nu avea de unde ști un site din asta random atâtea despre mine.
Multe sunt escroace. Daca chiar vrei sa ti se spuna despre tine cu adevarat, du-te la un preot cu har.
Da, am auzit asta. chestia e că știu pe cineva care a apelat la o astfel de persoană și chiar a ajutat-o..ideea este ca fata respectivă își dorea foarte tare ca un băiat s-o bage în seamă, sa zic asa.el chiar nu voia nimic cu ea, doar sa se distreze din când în când și ca atât, abia ii răspundea la mesaje..Deodată, cumva, băiatul ala a început s-o caute, sa vrea sa fie cu ea mai mult, accepta și sa se întâlnească atunci când ea ii propune, deși pana acum gasea mereu câte un motiv s-o refuze.Și toată chestia asta s-a întâmplat aproape imediat după ce fata asta a,, apelat " la o astfel de femeie, care cumva l-ar fi făcut sa se întoarcă la ea.
Exista si oameni din acestia, dar chestia este ca sunt foarte putini.
Da. Dar cum spuneam, la ea a funcționat, sa zic așa?
Deci a incercat tot online
Nu, prin intermediul unei femei care spune rugăciuni și chestii de genul, gen l-a făcut sa se întoarcă la ea.
Da, dar chestia este ca acestia nu se afla online, ci in viata reala.
Da, și asta-i adevărat. :-)