Sunt o platforma? ce anume sunt si ce anume promit?
da-ne un link daca ai sa ne dam seama cu cine avem de-a face
Cu ajutorul lui @crizz87 am descoperit site-ul lor, usor dubios fara date de identificare ale societatii, doar o adresa de genul "in Bucuresti pe dreapta"
si multa gargara https://ocupys.com/term-and-condition/
din punctul meu nu pare ceva serios, dar nu ma pot pronunta cu acuratete in acest caz! doar imi par dubiosi!
nu exista recenzii pe net despre ei, INCA
Eu sunt în contact cu ei, imi tot scriu dar nu știu ce sa fac mai departe, pare totul easy și frumos dar mi-e frica sa nu dau de alte probleme, am copil de 3 ani și nu pot risca Doamne ferește cine știe ce minuni. Nu mi-au cerut date de buletin sau cine știe ce informații, mi-e sa nu îmi hackuiasca alte minuni sau nu știu.
Buna! inca mai lucrati cu ei? Sunt de incredere?
Buna ziua! Am dat si eu de ei, cred ca este țeapă o sa ma lămuresc astăzi, am început sa fac chestionare sunt adăugată într-un grup de whats app dar nu este atât de numeros cred ca toții sunt hackeri de acolo și dacă astăzi nu fac 100$ din chestionare si vor bani, revin cu mesaj. Dacă fac numai revin
Bună! Aștept răspunsul dumneavoastră, și eu am vorbit foarte mult cu ei și îmi cer 4600 de lei
Sunt hackerii
Și eu am întrat în vorba cu ei dacă te referi la ocupys.com
Sarcina noastră este să evaluăm diferite produse pentru a-i ajuta pe comercianții Marks & Spencer să-și promoveze produsele, să îmbunătățească cuvântul în gură și vânzările de produse și autenticitatea datelor, ceea ce va atrage mai mulți cumpărători online și va genera mai multe profituri și, de asemenea, putem câștiga din Ia un salariu.
Buna, mie mi-au cerut 4600 de lei pentru a încărca contul cu sarcina de pachet etc. pot avea încredere în ei sau nu?
Normal ca nu și mie mi-au cerut bani ce idioți dacă câștigăm noi bani prima oara era mai credibil dar sa te puna pe tine din prima sa depui bani, ca au coletă. SUnt cu poliția, acolo este un grup de hackeri!
BluntHitter întreabă: