| CyberEagle a întrebat:

Cum as putea scăpa de dependenţa de calculator?

Când mă trezesc trec direct la calculator, sunt dependent de el, şi începe şcoala, apoi o să am mari probleme, daţi-mi diferite modalităţi pentru a scăpa de, dependenţa de calculator.

Răspuns Câştigător
| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Mda asa sunt si eu...laughing. Incearca sa iti faci un program adica la mine a mers, de exemplu: stai dimineata 1 ora la calculator apoi te duci sa mananci(sa zicem), apoi iti faci temele, iar seara mai stai inca o ora.Si asa faci in fiecare zii numai ca incearca pe zi ce trece sa stai mai putin de orawinking la mine cel putin a mers

2 răspunsuri:
| YumiSukinanda a răspuns:

Ok...asta aveam si eu veneam la 12 acasa si pana la 5 tot stateam faceam teme apoi iar la pc si stateam si cand imi faceam temele si uite ca eu m-am gandit ca tot e din ce in ce mai greu si trebuie sa invat! si asa stau doar pana cand spun: aaa trebuie sa invat! si pur si simplu asa sa faci! gandeste-te ca trebuie sa fii pregatit pentru scoala! calculator e o distractie din timpul liber....nu te mai du la el si mergi doar can simti ca vrei sa mergi apoi cand zici! ma plictisesc. iesi! de pe pc. eu nu merg ca n-am ce face dar poate tu te joci counter strike si tot vrei tot vrei sa joci!

| G30rg1ka a răspuns:

Si eu eram dependenta de calculator dar mi-am facut un program cand veneam de la scoala imi sciram si invatam si dupaceea daca terminam a doua zii stateam la pc daca nu imi terminam tot de seara a doua zii nu mai stateam si imi terminam temele pentru scoala