| ancagil a întrebat:

cum pot obtine cazierul fara sa fiu prezenta? Sunt in Spania si am nevoie de el pentru a cere cetatenia spaniola, dar nu pot veni in tara din cauza serviciului. Este vreo modalitate de a obtine cazierul?
Multumesc

4 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Mergi la consulat si faci o imputerniciere unei persoane din tara. cost 30 euro se face in aceiasi zi, faci cererea dimineata si dupamniaza iti da imputernicirea.

| gigiro a răspuns:

Trebuie sa faci o procura pentru o persoana care te poate ajuta in Romania.Aceasta procura se face la ambasada sau consulat, si costa 30-40 €. E bina sa ai toate datele din buletinul persoanei care te poate ajuta: cod numeric persona, adresa, data la care i-a fost eliberat buletinul, etc.Se obtine pe loc.In Romania cred ca trebuie anuntat mai intai la Monitorul oficial, nu mai stiu.Vezi site-ul cu ambasada Romaniei in Spania si te vei lamuri.

| Hombre a răspuns:

Pai daca iti trebuie pentru. cetatenia spaniola de ce iti trebuie cazierul din Romania. Ti-l cere spanioli? mai revino cu explicatii, intre timp dau niste telefoane. Da clic pe intrebarea ta si poti reveni cu lamuriri (asta in eventualitatea ca nu stiai)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulatul din Castellon de la Plana

Adresa: Calle Larra, nr. 2, cod poştal 12006, Castellon de la Plana
Telefon: 964216172
Fax: 964257053
Program: luni - vineri, între orele 9 şi 15

Consul: Liviu Popa

Nu este necesara programare prealabila.

Consulatul Romaniei din Castellon de la Plana are in jurisdictie urmatoarele provincii: Valencia, Castellón si Alicante.

Se poate face si prin consulat, asta e nr din Castellon, dar nu are importanta, da-i un telefon si ei iti spun care e procedura cea mai rapida.