| mary88 a întrebat:

dati-mi va rog un sfat, eu si sotul meu suntem in Anglia, stam intr-un share house cu inca 6 persoane, 4 dintre ei sunt extraordinar de galagiosi,mai ales vecinul de langa camera noastra. e un mos care isi mai aduce vaca galagioasa si nerusinata(sunt foarte nervoasa pe ei)trantesc de usi,nu stiu sa foloseasca clantele,indiferent ce ora e,mai nou isi taraste picioarele intr-un mod foarte enervant,nu era asa la inceput,a fost foarte linistit,se uita la mine de parca as fi diavolul, cand vine aia nu pot sa dorm noaptea de ei pentru ca vb tare si pana tarziu, sotul meu s-a legat de 2 dar degeaba,la fel si un alt roman care a stat inainte in casa a facut scandal din cauza asta,deci asta stie ca nu ne place si nu ii pasa,am inceput sa trantesc si eu dar degeaba,vad ca nu il deranjeaza,am impresia ca o face intentionat,si cauta scandal, vorba buna la el nu foloseste, ce sa fac? mi-e si mila de ceilalti care nu fac galagie.

1 răspuns:
| mentholinks a răspuns:

Vorbeste cu proprietarul casei. Doar el ar putea face ceva. Daca nu, gaseste-ti alt loc unde sa stati.