Da, ba, va apara sorosistii tara si Biserica, ca nationalistii si fundamentalistii ortodocsi sunt vanduti lui Putin si New Age-ului. Acum ne-am lamurit care sunt cei vandabili.
Putin voia sa castige razboiul cu Romania pe metoda lui Sun Tzu: fara a trage niciun foc de arma.
1. Afirmatii pro-legionare (adica indirect instigare la violenta si normalizarea unui genocid)
2. Declararea incorecta a cheltuielilor de campanie electorala
3. Incalcarea regulilor de promovare a campaniei (de exemplu faptul ca afisele nu erau marcate corespunzator)
4. Posibila colaborare cu un stat agresor (asta se poate incadra la "inalta tradare")
De unde ai acesta informatie?
Adica motive ar fi multe, dar nu cred ca exista inca acesta intentie
La știri și pe Tiktok am văzut
Normal ca ai vazut pe tiktok.
Comanda de la stapanire, sa-l scoata din cursa catre Cotro ceni.
Omul, in "nebunia" lui, a declarat public ca intentioneaza sa inchida robinetul cu resurse numit Romania si s-a crizat varza de Bruxelles.
Bruxellul a mai luat un bobarnac de la polonezi, care le-au spus in fata ca vor sa fie parteneri cu drepturi egale, nu piata de desfacere. Asa ca tin cu dintii de Ro.
Tu te auzi ce zici?
Tu te auzi ce spui?
Nentu mesia Gerogescu este de fapt, ce cred eu omul Austriei.Tu si altii credeti ca este coincidenta ca el locuieste in Austria, ca acolo nu muncea nimic?
Austria este principalul tilhar al tarii, aia ne taie padurile, aia ne ia petrolul, daca cumva vine un presedinte care iar arata cu degetul, chiar si asa doar sa iasa public sa-i arate ce fac, nu prea o sa le mearga bine, asa ca au pregatit un mesia, in persoana lui Georgescu, au dezbinat oamenii, au manevrat masele si iau intors pe unia impotriva altora.
Austria cu un om la presedentie si cu tilharii din parlament, pot sa taie padurile in liniste, sa ne ia petrolul si ce mai avem fara galagie.
Omul in nebunia lui a declarat, dar tu in nebunia ta, crezi ce un nebun iti spune? Il crezi doar asa pe cuvint de pionier? Nu cauti sa te informezi, ia sa vedem ce spune nebunul asta, poate el sa faca daca este presedinte ce spune?
Logic ca nu poate, el nu poate sa inchida nici robinetul de la baie Nu presedintele da legi, nu el anuleaza legi si asa mai departe.
Presedintele ce poate face, doar sa propuna ceva, dar tot la parlamet se ajunge, aia trebuie sa spuna, da sau nu.
Va impuiat capu ala gol Mesia Gerogescu, toti vai le este astora frica ca vine si anuleaza pensiile speciale, de aia au anulat alegeril si alte motive, de parca mesia asta da el legi, vorbiti de parca ar fi dictatorul din Coreea de Nord trezitiva, presedintele in RO actuala nu-i Ceausescu, daca era pe timpul ala da, ala nu le lua pensiile speciale, ii si impusca ii ducea la canal si muncea pana cadeau lati pe acesti tilhari, iar pe Gerogescu il baga la racoare, nu mai vedea lumina zile veci.
Nu mai confundati un dictator cu presedintele Romaniei, care nu are nici o putere si nu poate sa faca nimic din cea zis acest mesia de Austria